Θεσσαλονίκη: Τη λειτουργία παρατηρητηρίου νεανικής και οπαδικής βίας ανακοίνωσε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης

«Τα φαινόμενα αυτά δεν πρόκειται να μας πτοήσουν...»

Must Read

«Η βία δεν έχει καμία θέση σ’ αυτή την πόλη. Ιδιαίτερα όταν προκαλείται παραβιάζοντας τα στοιχειώδη ατομικά δικαιώματα, το δικαίωμα της ζωής και της αξιοπρέπειας», δήλωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης και ανακοίνωσε πως ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά στη λειτουργία Παρατηρητηρίου Νεανικής και Οπαδικής Βίας.

Αφού καταδίκασε τις επιθέσεις που σημειώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στην συμπρωτεύουσα σε βάρος μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, τα συνθήματα εναντίον των πολιτικών κατά την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στο «Ολύμπιον», καθώς και τον τραυματισμό του αστυνομικού, ο Στέλιος Αγγελούδης σημείωσε πως μέσω της αντιδημαρχίας Παιδείας θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης ενάντια σε κάθε μορφής βία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο κος Αγγελούδης δήλωσε πως «τα φαινόμενα αυτά δεν πρόκειται να μας πτοήσουν» και ανακοίνωσε τα «πρώτα βήματα» και πρωτοβουλίες που λαμβάνονται από την πλευρά του δήμου, τονίζοντας πως «πρέπει να προλάβουμε όλο αυτό το κακό».

Στη διάρκεια των ανακοινώσεων του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνεχάρη τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα για την προσπάθεια που έκαναν να καθαρίσει άμεσα η πόλη μετά τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης και τη χθεσινή παρέλαση των καρναβαλιστών. Ιδιαίτερα για την τελευταία εκδήλωση, που έγινε παρουσία πλήθους μασκαράδων και ξεκίνησε από ένα διαδικτυακό κάλεσμα, ο δήμαρχος τόνισε πως ανοίγει ένας διάλογος ώστε του χρόνου να γίνει κάτι συντεταγμένα, να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα και να δημιουργηθεί ένας θεσμός.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με αρμόδιους υπουργούς για την αδειοδότηση των 15 παιδικών σταθμών, για τη δημιουργία σχολείων, για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου των κρηνών της Ανω Πόλης, αλλά και για την ενίσχυση της καθαριότητας για νυχτερινή αποκομιδή με το ποσό των 8 εκατ. ευρώ, το οποίο διεκδικεί ο δήμος από την κυβέρνηση.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This