Ευρωεκλογές 2024: Παράταση έως τις 21:00 για τις προκριματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο Δευτέρα 15/4 η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Must Read

Παράταση μιας ώρας δόθηκε για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των 35 υποψηφίων που θα μπουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί με σκοπό να κλείσουν στις 8 το βράδυ, ωστόσο η πρωτότυπη αυτή εκλογική διαδικασία της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα διαρκέσει, τελικά, μέχρι τις 9 το βράδυ, ύστερα από σχετικά αιτήματα πολλών εκλογικών κέντρων. Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60.000 τα μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν την ψήφο τους.




Τις 35 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν 201 πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτές τις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές. Είναι 35 από τους 42, γιατί τα δύο πρόσωπα που έχουν ήδη τη θέση τους στο ευρωψηφοδέλτιο θα είναι οι νυν ευρωβουλευτές του κόμματος, ο Κώστας Αρβανίτης και η Έλενα Κουντουρά και πέντε πρόσωπα τα οποία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν σήμερα σε περισσότερα από 400 εκλογικά τμήματα στη χώρα ή και διαδικτυακά, εφόσον είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, δηλαδή μέχρι τις 7 Απριλίου. Οι εκλογείς που ψηφίζουν με φυσική παρουσία επιλέγουν υποψηφίους από την περιφέρεια στην οποία ανήκει το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα της εσωκομματικής κάλπης, αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα αύριο, Δευτέρα 15/4.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This