ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Σαν Λουδοβίκος βάζει να του δοκιμάζουν τα φαγητά ενώ δηλητηριάζονται παιδιά

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Σαν Λουδοβίκος βάζει να του δοκιμάζουν τα φαγητά ενώ δηλητηριάζονται παιδιά

«Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση»

Μετά το δημοσίευμα του Newsbreak για το έγγραφο που αποκαλύπτει την ασυδοσία του «ελέω Θεού ηγεμόνος» Μητσοτάκη και τους δοκιμαστές που απαίτησε ο πρωθυπουργός  στα Ιωάννινα από ΕΦΕΤ και υγειονομικἐς υπηρεσίες για το φαγητό του, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολιάζει το γεγονός κάνοντας λόγο για «άλλο Λουδοβίκο» ενόσω δηλητηριάζονται παιδιά.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου

«Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα.

Ως άλλος “Λουδοβίκος” βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση. Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης