Σάββατο 19/6/2021

Κατά περίπτωση το κλείσιμο των σχολείων λόγω κορωνοϊού

Σύσκεψη για τον κορωνοϊό και τα επιπλέον μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία της δημόσιας υγείας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη μετείχαν η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υγείας Β.Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργω αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου Α.Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ.Πέτσας, ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρ.Δημητριάδης, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Ν.Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτ.Τσιόδρας.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε τα σχολεία και τα άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα να κλείνουν κατά περίπτωση, ανάλογα με την εξέλιξη της επιδημίας και τις συνθήκες σε κάθε περιοχή, όπως γίνεται και σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., με εξαίρεση την Ιταλία που βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση.

Δείτε επίσης: Η «δημοκρατία» βαθμολογεί την Κυβέρνηση – Κέρδισε τη μάχη του Έβρου

Στόχος αυτής της απόφασης είναι να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, αλλά χωρίς να προκληθεί πανικός και αναστάτωση στη ζωή των πολιτών.

Τα μέτρα για την οικονομία θα ανακοινωθούν αύριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ