«Αυτοψία» στα καταστήματα για Μητσοτάκη-Τσίπρα χωρίς… μάσκες και αποστάσεις (video)

Must Read

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας έκαναν τη βόλτα τους σήμερα στο κέντρο της Αθήνας για να κάνουν… αυτοψία στην αγορά και τα καταστήματα.

Με τα επιτελεία τους, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βόλταραν στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, έπιασαν κουβέντα με καταναλωτές, έβγαλαν σέλφι, και συνομίλησαν με καταστηματάρχες, χωρίς να φορούν όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, προστατευτικές μάσκες, ενώ οι αποστάσεις δε φαίνονται να είναι αυτές που υποδεικνύουν οι αυστηρές συστάσεις για 1,5 μέτρο. Η μόνη διαφορά τους είναι οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άναψε ένα κερί στην Καπνικαρέα κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας… απέφυγε!

Με λύπη, διακρίνουμε μια άνιση αντίληψη των μέτρων όταν πρόκειται για υψηλά πρόσωπα της πολιτικής, και αναρωτιόμαστε γιατί οι επικοινωνιολόγοι και «γκουρού» του πολιτικού μάρκετινγκ επέλεξαν να δώσουν μια πιο χαλαρή εικόνα των δύο αρχηγών των αντίπαλων παρατάξεων.

Μήπως είναι κάποιο μεταμοντέρνο επικοινωνιακό τρικ που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε; Τι έχουμε χάσει;

Στο παρακάτω βίντεο, ο πρωθυπουργός «βλέπει χαμογελαστή» την πωλήτρια… μέσα από τη χειρουργική μάσκα που φοράει (θα χρησιμοποίησε ακτίνες Χ!!!):

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ερμού

Ο Αλέξης Τσίπρας στο κέντρο της Αθήνας

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This