Ποιος βρήκε τον Γιάννη Σπανό νεκρό στο κρεββάτι του – Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Must Read

Όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε με τον θάνατο, ενός εκ των κορυφαίων μουσικοσυνθετών, του Γιάννη Σπανού, που έφυγε χθες το μεσημέρι στο Κιάτο, σε ηλικία 85 ετών.

Ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο Βασίλης Σουσούνης, ήταν, σύμφωνα με την Espresso, ο άνθρωπος που βρήκε τον Γιάννη Σπανό νεκρό, μέσα στο σπίτι του, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Γιάννης Σπανός ζούσε μόνος του. Λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, η μονάκριβη ανιψιά του, Σοφία, που μένει στην Αθήνα ειδοποίησε τον Βασίλη Σουσούνη. Είχε ανησυχήσει που δεν μπορούσε να βρει τον θείο της και του ζήτησε να τον βρει.

«Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά» λέει συντετριμμένος ο κ. Σουσούνης στην Espresso. Ο Γιάννης Σπανός του είχε δώσει κλειδιά από το σπίτι του.

Ο επιστήθιος φίλος του Γιάννη Σπανού έφτασε στο σπίτι του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και άρχισε να του φωνάζει. «Φώναξα δυο τρεις φορές έξω από το σπίτι και όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά που μου είχε δώσει και άνοιξα», περιγράφει.

Καθώς προχώρησε στο εσωτερικό του σπιτιού, ο Β. Βασίλης Σουσούνης φώναζε το όνομα του Γιάννη Σπανού, αλλά απάντηση δεν έπαιρνε. Προχώρησε προς την κρεβατοκάμαρα και τότε ήρθε αντιμέτωπος με την τραγική αλήθεια. «Τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα πως ήταν νεκρός». Όπως λέει, ο Γιάννης Σπανός δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε και είχε παραπονεθεί για κάτι.

Αμέσως, τηλεφώνησε στην ανιψιά του Γιάννη Σπανού και σε γιατρό της περιοχής. Με σπαρακτική φωνή και λυγμούς, ο Βασίλης Σουσούλης συνεχίζει την αφήγησή του: «Ο γιατρός μας είπε πως ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ γιατί το σώμα του είχε ήδη παγώσει. Έφυγε το φιλαράκι μου».

Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια Πέννυ Ξενάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook,   κηδεία του Γιάννη Σπανού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Κιάτο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This