Στη διάλεξη «Η Ελληνική Εκπαίδευση Σήμερα» ο Πρόεδρος και μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων

Must Read

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, παρέστη στη διάλεξη που οργάνωσε το Ινστιτούτο Έρευνας και Μελέτης “Θουκιδίδης”στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς Γεωργίου Δροσίνη υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και της International Action Art με θέμα: «Η Ελληνική Εκπαίδευση Σήμερα».

Ομιλητές ήταν τα μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Γερασιμία (Μέμα) Χαλιώτη, πολιτισμιολόγος και κοινωνική επιστήμονας και Ιωάννης Παναγιωτόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ και ο Μελέτης Μελετόπουλος, διδάσκων στη Σχολή Πολέμου Αεροπορίας & Λυκειάρχη Ιονίου Σχολής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This