Η σεναριογράφος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μελίνα Τσαμπάνη, παρουσίασε το πρώτο βιβλίο της

Must Read

Όλο το Διαφάνι βρέθηκε δίπλα στη δημιουργό του στην πρώτη της συγγραφική απόπειρα, με τίτλο «Ο πρώτος αμέθυστος»!

Οι εξαιρετικοί ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» Λεωνίδας Κακούρης, Αναστάσης Ροϊλός, Θανάσης Κουρλαμπάς, Κωστής Σαββιδάκης, Χριστίνα ΧειλάΦαμέλη ήταν εκεί και στάθηκαν στο πλευρό της πιο «Άγριας μέλισσας», της σπουδαίας σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη, που έφτιαξε για χάρη τους τους πιο αγαπητούς ήρωες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

«Την επιτυχία των “Μελισσών” τη μοιράζομαι με τον σύζυγό μου. Μαζί σκεφτήκαμε την ιδέα και μαζί δουλεύουμε τα σενάρια. Η κόρη μας κάποιες φορές μπορεί να γκρινιάζει για τις ώρες εργασίας, αλλά αυτό είναι κάτι που βιώνουν πολλές οικογένειες» ανέφερε σε δηλώσεις της η Μελίνα Τσαμπάνη και συνέχισε μιλώντας για το βιβλίο της «Ο πρώτος αμέθυστος», που επανακυκλοφορεί φέτος από τις εκδόσεις Ωκεανός.

«Όπως όλες οι ιδέες, έρχονται συνήθως τη στιγμή που δεν τις περιμένεις. Είμαι επαγγελματίας σεναριογράφος, οπότε η δημιουργία ιστοριών είναι όχι μόνο η δουλειά μου αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Η διαδικασία του πώς γεννιέται μια ιδέα είναι περίπλοκη και μυστηριώδης. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να προσδιορίσει πώς δημιουργείται μια ιστορία στο μυαλό του. Η ανάγκη να δοκιμάσω μια διαφορετική φόρμα γραφής, αυτή του μυθιστορήματος, ήταν εκείνη που με οδήγησε στο να γράψω ένα βιβλίο».

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα εποχής με πλούσια πλοκή και δράση, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη έως την τελευταία σελίδα. Το βιβλίο μάς ταξιδεύει στην Τήνο και σε αυτό πρωταγωνιστεί πάλι ένας Μιλτιάδης.

Να σημειωθεί ότι η Μελίνα Τσαμπάνη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 και σπούδασε Νομική στο ΑΠΘ και Filmmaking Studies στο UWCN. Έχει εργαστεί ως σκηνοθέτρια και σεναριογράφος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης: «Οι απείθαρχοι» της Σεμίνας Διγενή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This