Το απόγευμα της Τρίτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, το «τελευταίο αντίο» στην Κική Δημουλά

Must Read

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στις 16:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Κικής Δημουλά, η οποία έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου, σε ηλικία 89 ετών.

Παράκληση της οικογένειας της σπουδαίας ποιήτριας είναι αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν την Στέγη Γερόντων «Άγιος Νεκτάριος», στην Αγία Παρασκευή, στον λογαριασμό Εθνική Τράπεζα: GR 6801 10 18 000000 180 5580 2856.

Επίσης, μπορούν, αν το επιθυμούν, να ενισχύσουν τον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Η κηδεία της μεγάλης ποιήτριας θα γίνει δημοσία δαπάνη, ως ελάχιστος φόρος τιμής, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σε συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This