16/8/2022

Χαρά Κεφαλίδου: «Οι “κονσέρβες” ο Ντε Νίρο και το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζω!»

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου δεν θεωρεί «ξαναζεσταμένο φαγητό» την παράταξή της και εξηγεί γιατί οι συνεργασίες δεν είναι αλισβερίσι

«Στις δημοκρατικές διαδικασίες κανείς δεν αποκλείει κανέναν. Οι αποκλεισμοί προκύπτουν από τα αποτελέσματα των εκλογών» είναι η απάντηση της βουλευτού Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χαράς Κεφαλίδου στην εκρηκτική συζήτηση που άρχισε όταν ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για μετεκλογικό αποκλεισμό ως πρωθυπουργών των Κ. Μητσοτάκη και Αλ. Τσίπρα.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η βουλευτής συμπληρώνει μάλιστα ότι «η σχετική αποστροφή του λόγου του Ανδρουλάκη έχει κακοποιηθεί σκοπίμως»!

Θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει καινοτόμα διέξοδο στους πολίτες, παρότι αυτό δεν είναι τόσο ευκρινές, ενώ λέει καθαρά ότι «το ξαναζεσταμένο φαγητό και τις κονσέρβες» οι πολίτες τα αναγνωρίζουν και τα απορρίπτουν. Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι κάλλιστα αλλάζει μαλλιά, ρούχα και ζωή, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν το αλλάζει.

Καθώς εκλέγεται στη Δράμα, όπου αυτό το διάστημα κυκλοφορεί ο σπουδαίος μύθος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ ντε Νίρο γυρίζοντας την ταινία «Tin Soldier», εκείνη έχει τον νου της μήπως τον συναντήσει, κάτι που πολύ θα ήθελε, όπως καταλάβαμε. Η Χαρά Κεφαλίδου λατρεύει την κόρη της, αλλά και την υπέροχη και άγνωστη σε πολλούς πατρίδα της, στην οποία ευχαρίστως θα ξεναγούσε την «Espresso».

Εάν το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο κόμμα στις εκλογές, θα ήταν ωραίο να αποκλείσουν τον Νίκο Ανδρουλάκη από πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας, τη στιγμή που θα κόψει πρώτος το νήμα; Είναι σωστό πολιτικά αυτό;

Στις δημοκρατικές διαδικασίες κανείς δεν αποκλείει κανέναν. Οι αποκλεισμοί προκύπτουν από τα αποτελέσματα των εκλογών. Οι συνεργασίες για εμάς στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι αλισβερίσι. Βασίζονται στον διάλογο και στις προγραμματικές συγκλίσεις αν, όταν και όσο αυτές είναι εφικτές. Η διακυβέρνηση της χώρας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη μεταβάλουμε σε αγώνα μπρα ντε φερ. Είναι προσβολή στο εκλογικό σώμα και δείχνει άγνοια κινδύνου. Τα εκλογικά αποτελέσματα θα αποτυπώσουν και θα υποδείξουν τη βούληση του ελληνικού λαού, την οποία ουδείς δικαιούται να παραβλέψει.

Οταν ζητάει κάτι τέτοιο ο Ανδρουλάκης, δηλαδή τον αποκλεισμό του Μητσοτάκη και του Τσίπρα, τι ή ποιον έχει κατά νου;

Νομίζω ότι η σχετική αποστροφή του λόγου του προέδρου μας έχει κακοποιηθεί σκοπίμως, υποδηλώνοντας την ανησυχία τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναγκάσαμε με τη δυναμική μας να ξεβολευτούν. Τα πρόσωπα στην πολιτική ως φορείς ιδεών, που καλούνται να τις μετουσιώσουν σε πολιτική πράξη, έχουν τεράστια σημασία. Ομως πάνω από τα πρόσωπα είναι οι ίδιες οι πολιτικές που υπηρετούνται, ο πρόεδρός μας πιστεύω ότι αυτό είχε κατά νου.

Θα μπορούσε και για το ΠΑΣΟΚ να πει κανείς ότι είναι «ξαναζεσταμένο φαγητό». Ετσι δεν είναι;

Δεν είναι έτσι. Τα πολιτικά κόμματα τα γεννά η ανάγκη και τα μεγαλώνει η χρησιμότητα. Υπάρχουν και δυναμώνουν όσο έχουν να προσφέρουν στον τόπο. Προσφέρουν όσο ο βηματισμός τους εναρμονίζεται με τα ζητούμενα της εποχής, όσο μπορούν να ανταποκρίνονται με προτάσεις στις προσδοκίες της σύγχρονης κοινωνίας. Το «ξαναζεσταμένο φαγητό» όπως και τις «κονσέρβες» οι πολίτες έπειτα από δεκαετή εμπειρία τα αναγνωρίζουν και τα απορρίπτουν.

Είστε υπεύθυνη του τομέα Παιδείας. Εχει πέσει στην αντίληψή σας η έντονη δυσαρέσκεια των καθηγητών για την «αγριάδα», την έλλειψη σεβασμού, το θράσος και τις κακές συμπεριφορές που επιδεικνύουν ανήλικοι μαθητές στα σχολεία; Τι συμβαίνει στην κοινωνία και στα σπίτια;

Ζούμε την αγριότητα της εποχής ύστερα από τον εγκλεισμό των περίπου δύο ετών μέσα στα σπίτια μας. Τα προϋπάρχοντα προβλήματα, που σε έναν βαθμό εκτονώνονταν ή καλύπτονταν μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες και τις εναλλαγές περιβάλλοντος εργασίας – μετακίνησης – κατοικίας κ.λπ. στην περίοδο του παρατεταμένου lockdown σωρεύτηκαν και γιγαντώθηκαν. Στα παιδιά, στους εφήβους και τους νέους η εμπειρία της πανδημίας άφησε τραυματικά σημάδια και κενά στη διαδικασία ανάπτυξής τους, που θα πάρει καιρό να γιατρευτούν.

Η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση αντιμετωπίζονται και διαφορετικά; Τι προτείνει το κόμμα σας;

Η ενεργειακή κρίση που έχει συμπαρασύρει το σύνολο της οικονομίας, κάνοντας το κόστος διαβίωσης αβάσταχτο, έδειχνε τα σημάδια της από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η κυβέρνηση όφειλε να έχει λάβει αποτελεσματικά μέτρα πολύ νωρίτερα. Δεν αντιλέγω ότι εμφανίζεται κοντά στον πολίτη, αλλά στέκεται παρηγορητικά και συνεπώς αναποτελεσματικά ως προς το να δώσει ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει προτείνει δέσμη συνολικών παρεμβάσεων για τη μείωση του ΦΠΑ σε όλα τα βασικά καταναλωτικά αγαθά, μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, φορολόγηση των υπερκερδών των ηλεκτροπαραγωγών, επιβολή πλαφόν στην τιμή λιανικής στην ενέργεια, αύξηση του κατώτατου μισθού και ένα νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Η αντιμετώπιση της κρίσης δεν γίνεται μόνο με επιδόματα. Χρειαζόμαστε τόλμη και σχέδιο για να μετριάσουμε τις συνέπειες μιας νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Θα σας το περιγράψω όπως το είδα με τα μάτια μου: Προχθές στο Ηρώδειο, στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, όταν μπήκε στον χώρο ο Αλέξης Τσίπρας, σείστηκαν τα μάρμαρα. Μήπως ο χώρος της Κεντροαριστεράς τελικά είναι εντελώς πιασμένος;

Μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά. Και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, ξανασείστηκαν μάρμαρα. Γενικά έχουμε παράδοση στο να είμαστε εκδηλωτικοί και ενθουσιώδεις στους χώρους συνάθροισης. Οι εκλογές είναι άλλο πράγμα. Οσο κι αν η ψήφος είναι αυθόρμητη, δεν είναι στιγμιαία επιλογή, αλλά προϊόν περίσκεψης και απόφασης για το μέλλον μας. Αυτό το μέλλον δεν ζυγίζεται με χειροκροτήματα και εύηχες επευφημίες στο Ηρώδειο. Ο χώρος της Κεντροαριστεράς και του μεταρρυθμιστικού Κέντρου καταλαμβάνεται από αυτούς που έχουν πρόταση δημοκρατικής διακυβέρνησης, όχι από αυτούς που επιδίδονται στο κυνήγι των αρμών της εξουσίας.

Πάντως το αφήγημά σας ή δεν υπάρχει ακόμη ή δεν είναι ευκρινές. Δηλαδή, για ποιον λόγο να προτιμήσει εσάς ο αριστερός ψηφοφόρος ή ο πασόκος που έφυγε;

Θα ξεκινήσω από το τέλος. Ο πολίτης που εν μέσω οικονομικής κρίσης θεώρησε ότι υπάρχει εύκολος δρόμος εξόδου και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ είδε τις ελπίδες του να διαψεύδονται μία προς μία στην τετραετή διακυβέρνηση του ανήκουστου εναγκαλισμού της Ψευτοαριστεράς με την Ακρα Δεξιά. Είδε να διασύρονται η χώρα και ο ίδιος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είδε να τρίζουν οι θεσμοί της δημοκρατίας. Αυτός ο πολίτης θα προτιμήσει τη φωνή της λογικής και της συνέπειας. Η πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι πρόταση διακυβέρνησης της χώρας με στόχο την ευημερία των πολιτών, ειδικά των μη προνομιούχων, που σήμερα βάλλονται από την ακρίβεια, παρά τις αποσπασματικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης, που δεν προλαβαίνουν καν να δράσουν ανακουφιστικά. Σε αντίθεση με την κυβέρνηση, εμείς προτείνουμε στοχευμένα μέτρα προστασίας των ελληνικών νοικοκυριών που θα φτάνουν στην τσέπη του πολίτη, βασισμένα σε έναν σχεδιασμό που θα μετριάσει ριζικά τις συνέπειες της οικονομικής αστάθειας που γιγάντωσε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Οι προοδευτικοί πολίτες σήμερα είναι υποψιασμένοι, ακούν, βλέπουν, παρατηρούν και σταθμίζουν. Μετά την «ανώμαλη προσγείωση» στην πραγματικότητα που έφερε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη μόνη σοβαρή εναλλακτική πρόταση.

Τι άνθρωπος είναι ο τωρινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

Εύστροφος, συγκροτημένος και εξαιρετικά οργανωτικός. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μια ευρωπαϊκή αντίληψη στην άσκηση πολιτικής.

Με τι θα αλλάζατε το ΠΑΣΟΚ;

Ρούχα και κούρεμα αλλάζω με σχετική ευκολία. Οχι πολιτικό χώρο, και αυτό το έχω αποδείξει αρκετές φορές στην πολιτική μου διαδρομή.

Οταν ακούτε αυτές τις ιστορίες για παχουλές και ισχνές παρουσιάστριες και γυναίκες, για περίεργα πρότυπα ΛΟΑΤΚΙ και νέου τύπου οικογένειες, τι λέτε;

Χρειάζεται να ωριμάσουμε και να έχουμε την κριτική ικανότητα να ξεχωρίζουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα που μας σερβίρονται. Ο βομβαρδισμός με άχρηστες πληροφορίες, που προσβάλλουν την προσωπικότητα και την αξία του ανθρώπου, πουλάει όσο βρίσκει κοινό. Κοινό υπάρχει όσο το έλλειμμα παιδείας συνεχίζει να είναι μεγάλο. Είναι δουλειά της Πολιτείας πρωτίστως, μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας, να θωρακίσει την κοινωνία απέναντι σε ιστορίες και ειδήσεις-σκουπίδια. Η αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας παίρνει χρόνο. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σπουδαία βήματα στη κατεύθυνση του αλληλοσεβασμού, της ισότιμης αντιμετώπισης των πολιτών, στην αποδοχή της διαφορετικότητας και αυτό φαίνεται κυρίως στη νέα γενιά συμπολιτών μας. Η άκριτη αναπαραγωγή στερεοτύπων είναι ο εύκολος κατήφορος που μας παγιδεύει στο χθες. Χρειάζεται δουλειά, περισσότερη από τους μεγαλύτερους, για να απαλλαγούμε από τις «ετικέτες» που αποκτήσαμε. Ο αναστοχασμός στις θεμελιώδεις έννοιες του σεβασμού της ανθρώπινης αξίας, της αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της ανάπτυξης της προσωπικότητας θεωρώ ότι είναι η ασφαλής πυξίδα.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο άρχισε γυρίσματα στη Δράμα. Τον πετύχατε πουθενά; Θα επιδιώξετε να τον συναντήσετε;

Οχι ακόμη. Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι ιερό τέρας του κινηματογράφου, ποιος δεν θα ήθελε να τον συναντήσει; Το σημαντικό όμως είναι η μεγάλη ευκαιρία που δίνεται μέσω των γυρισμάτων της ταινίας «Tin Soldier» στον τόπο μου. Η Δράμα είναι τόπος με πολλές ομορφιές που ο κόσμος δεν έχει ανακαλύψει. Η διαδικασία των γυρισμάτων της ταινίας με τόσο δημοφιλείς ηθοποιούς δίπλα στο λαμπρό αστέρι Ρόμπερτ ντε Νίρο, όπως ο Σκοτ Ιστγουντ και ο Τζέιμι Φοξ, και η προβολή της ταινίας θα δώσουν μια σημαντική ώθηση στη Δράμα, που έχει ταυτίσει το όνομά της με την τέχνη του κινηματογράφου.

Τι καλό προσφέρετε στον εαυτό σας;

Χρόνο με την οικογένειά μου και κυρίως την κόρη μου.

Τι δεν θα θέλατε να ακούσετε από το παιδί σας;

Οπως κάθε γονιός, ότι δεν είναι ευτυχισμένη.

Πώς αυτοχαρακτηρίζεστε; Είστε αυστηρή με εσάς;

Κανονική. Προσπαθώ να είμαι συνεπής και συνεχής με τον εαυτό μου και τις επιλογές μου. Οταν γίνεσαι απαιτητική με τους άλλους, δεν έχεις δικαίωμα να χαρίζεσαι στον εαυτό σου. Αναγκαστικά, ως πολιτικός γίνεσαι συχνά δυσάρεστος και αιχμηρός για να ανταποκριθείς στις ανάγκες του έργου σου. Αυτή η επιλογή είναι δεσμευτική και για τον εαυτό μου πολύ περισσότερο.

Ερχομαι στη Δράμα… Πού θα με πηγαίνατε; Τι θα τρώγαμε και πού θα κάναμε βόλτα;

Μέσα στην πόλη θα κάναμε βόλτα στα βυζαντινά τείχη και τα αρχοντικά της Δράμας. Εννοείται θα σταματούσαμε για καφέ και ξεκούραση στις πηγές της Αγίας Βαρβάρας. Τα φαγητά της Δράμας έχουν επιρροές από την κουζίνα του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας. Υπάρχουν εξαιρετικοί τοπικοί μεζέδες και η γεύση απογειώνεται όταν συνοδεύεται από ένα ποτήρι κρασί από τα υπέροχα οινοποιεία μας. Βγαίνοντας από τα όρια της πόλης, θα πηγαίναμε στον καταρράκτη της Σκαλωτής. Αν σας αρέσουν τα extreme sports μια επίσκεψη στον Κορύλοβο για παραπέντε, με θέα όλο τον κάμπο και την πόλη από ψηλά, θα σας έμενε αξέχαστη. Μοναδική εμπειρία είναι στα βόρεια του νομού το παρθένο Δάσος του Φρακτού και το παρθένο Δάσος της Ελατιάς (Καράντερε) με σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Δεν φτάνει μια επίσκεψη για να δεις τις ομορφιές της Δράμας. Εμείς πάντως σας περιμένουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν θέλω να γίνω βουλευτής»

Οταν πρωτοπήγε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, νόμιζε ότι μπήκε στη... Βαβέλ. Μιλούσαν γερμανικά και απαντούσαν...

Σταύρος Τσίρμπας: Ο δήμαρχος «σίφουνας» που μεταμόρφωσε την πόλη του

Θα διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, και πολύ καλά θα κάνει,...

Κινέζος πρέσβης στην Αθήνα: Υπεύθυνες οι Ηνωμένες Πολιτείες για ό,τι συμβεί στην Ταϊβάν

Σε μια κίνηση πρωτοφανούς γεωστρατηγικού ρίσκου (και συνακόλουθης πολιτικής ανευθυνότητας), η επικεφαλής του Κογκρέσου...

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Εθνικό σχέδιο για τις πυρκαγιές»

Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου που το δημιούργησε δεν υπήρξε ποτέ κανένας άλλος τόσο φανατικός,...

Μάριος Κάτσης: Από «μικρός» στα… βάσανα της Βουλής

«Και να μην ασχολείσαι με την πολιτική, ασχολείται εκείνη μαζί σου» λέει σήμερα στην...

Βάσω Κόλλια: «Η εμφύλια μάχη είναι η σκληρότερη»!

«Είμαι βαθύτατα ρεαλίστρια με συγκεκριμένο αξιακό και ηθικό προσανατολισμό και πιστεύω στη δύναμη της...

Χάρης Σώζος: «Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να κρατάει ασφαλή τα ακριτικά νησιά μας»

Ο σημαντικός ηθοποιός του θεάτρου μας Χάρης Σώζος, με σπουδαία παρουσία στο σανίδι και...

«Η Ευρώπη πληρώνει το κόστος της πολιτικής των ΗΠΑ»!

Εγκάρδιος, ευγενής και με εμφανώς συγκροτημένη σκέψη όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για...

Άννα Ευθυμίου: «Είχα μια δυσάρεστη εμπειρία σεξισμού»

Μια δυναμική μανούλα, του Χρήστου, εννέα ετών και της Αλεξάνδρας, τριών, που συνδυάζει τη...

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Θέλω τα παιδιά μου να γίνουν μαγκάκια»

Ως υπουργός έχει κάνει τις σκληρότερες πολιτικές διαπραγματεύσεις. Όμως, εν τέλει, ωχριούν μπροστά σε...

Γιώργος Παπανικολάου: Ο πολύτεκνος δήμαρχος του 80%

«Ο τίτλος του πολύτεκνου μπαμπά είναι ο πιο σημαντικός της ζωής μου» λέει σήμερα...

«Δεν βλέπω τον λόγο να μην έχουμε γυναίκα Πρωθυπουργό»

Το γραφείο της βρίσκεται πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Και η θέα από το...

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αντιστασιακός εκ των δεξιών σε σκηνικό «Αποκάλυψης»

«Eφτασαν να είναι “αντιστασιακοί” οι νοικοκύρηδες και οι νομοταγείς, έναντι των αριστεριστών, των ομοφυλοφίλων,...

Πάνος Παναγιωτόπουλος: Kάνει comeback και φτιάχνει κόμμα

«Πού έχουν πάει σήμερα τα πολλά εκατομμύρια των Ελλήνων που ψήφιζαν στο παρελθόν τη...

Δημήτρης Αλχατζίδης: «Αδύνατο να προσεγγίσουμε την τραγωδία των Ποντίων»

Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Ονειρεύτηκα το Δέντρο», που θα προβληθεί απόψε στο Οpen στις 10.30,...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε η 23χρονη Ελένη Σταθώρη – Θλίψη και αναπάντητα «γιατί»

«Έσβησε» τελικά η 23χρονη Καβαλιώτισσα Ελένη Σταθώρη, η οποία...

Με τον… Βούδα ευχήθηκε για τον Δεκαπενταύγουστο ο αμπελοφιλόσοφος Μαγιορκίνης!

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του...

Αλβανία: Συνέλαβαν 48χρονο επειδή κατέβασε την τουρκική σημαία και την πέταξε στη θάλασσα

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 48χρονος Αλβανός, ο οποίος ανέβηκε...

Πολίτες κορόιδευαν τον Μητσοτάκη στην Παναγία της Τήνου

Στην Παναγία της Τήνου βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός, προκειμένου...

Μαύρος Δεκαπενταύγουστος για τον Κυριάκο

Οι εξελίξεις κατέστησαν σαφές στο εσωτερικό της Ν.Δ. ότι...

Αφγανός έγινε ο φόβος και ο τρόμος 29χρονης μέσα σε λεωφορείο

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια 29χρονη κοπέλα μέσα σε...

Newsweek: Άρθρο – κόλαφος κατά του Ζελένσκι

Οι προθέσεις αλλά και η προσωπικότητα του Ουκρανού προέδρου...

Υποκλοπές: Τίτλοι τέλους στο κρυφτούλι ευθυνών του Μητσοτάκη

Με την ΕΥΠ «δική του» έπεσε ο ίδιος στο λάκκο που έσκαψε στο Μαξίμου

«Άρωμα» εκλογών: Ποια χρέη θα σβήνονται;

Διευκρινίσεις ως προς το ποιους αφορά και με ποιες προϋποθέσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ