Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Χάρης Ρώμας: Από δήμαρχος… Κολοκοτρωνιτσίου δήμαρχος Χαλανδρίου

Δηλώνει ότι «θα πάρει την μπουκιά» από το στόμα των αντιπάλων του, πιστεύει ότι οι πολιτικοί είναι ανάλγητοι και λέει ότι είναι ξανά ερωτευμένος

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Λίγες ώρες μετά την πανηγυρική ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Χαλανδρίου, ο Χάρης Ρώμας, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο βραβευμένος ηθοποιός, ο σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας ανοίγει την καρδιά του στην «Espresso». Λέει ξεκάθαρα ότι θα «πάρει την μπουκιά» από το στόμα όλων εκείνων των αντιπάλων του που θεωρούν τον δήμο τσιφλίκι τους, και θα γίνει ένας καλός «δήμαρχος-βεντάλια» για όλους.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Παρότι ασχολείται ενεργά με την πολιτική τα τελευταία χρόνια, εντούτοις δεν έχει τους πολιτικούς σε μεγάλη υπόληψη. Θεωρεί ότι οι περισσότεροι είναι σκληροί και ανάλγητοι άνθρωποι, που έχουν το μυαλό τους μόνο στο δίπολο «καρέκλα – εξουσία». Ολοι αυτοί οι «Μαυρογιαλούροι», όμως, σύντομα θα βρουν πρόσωπο στο πρόσωπό του, αφού σε λίγο βγαίνει στις τηλεοπτικές οθόνες ένας άλλος Μαυρογιαλούρος, ονόματι Ρώμας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου στην προσωπική του ζωή, μετά την έξοδό του από μια πολυετή σχέση, είναι ξανά ερωτευμένος και ευτυχισμένος εδώ και έναν χρόνο. Απόλαυση ζωής για τον Χάρη Ρώμα είναι τα ταξίδια στις μεγαλουπόλεις του κόσμου, ενώ το έτερόν του ήμισυ προτιμά τους εξωτικούς προορισμούς.

Ο κύβος ερρίφθη. Υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι. Γιατί αυτή η απόφαση;

Μου το έφερε η ζωή. Δεν θα πω ότι ήταν μοιραίο, και δεν θα χαριτολογήσω, που έπαιζα επί πέντε σεζόν τον δήμαρχο του Κολοκοτρωνιτσίου, αλλά θα πω αυτό που είπα και σε εσάς κάποτε, αλλά πιο πρόσφατα στον Νίκο Χατζηνικολάου, τον συνάδελφό σας. Οταν ρωτήθηκα, λοιπόν, από τον Νίκο εάν μετά την περιφέρεια το επόμενο βήμα μου θα είναι η κεντρική πολιτική σκηνή, του απάντησα όχι, γιατί δεν έχω κατακτήσει πλήρως το πεδίο της Αυτοδιοίκησης. Με την επιλογή αυτή, όμως, τώρα κάνω ένα ακόμη σημαντικότατο βήμα προς την κατάκτηση του συγκεκριμένου χώρου. Είμαι ακόμη μαθητευόμενος, και μάλιστα κάνω ταχύρρυθμα δίπλα στον Γιώργο Πατούλη, που είναι ο πρύτανης της Αυτοδιοίκησης. Ο Γιώργος έχει τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία και διδάσκεσαι να τον παρακολουθείς. Και εκείνος, άλλωστε, σαν μαθητή με αντιμετωπίζει παρότι είμαστε συνομήλικοι. Ημασταν συμφοιτητές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Και με αυτό το θάρρος μού είπε «βοήθησέ με στις εκλογές». Η Περιφέρεια, λοιπόν, είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα, γιατί είναι μια μικρή κυβέρνηση, κι ο Πατούλης κυβερνήτης.

Ομως είχατε πρόταση και για τη Βουλή;

Εχω δεχθεί τρεις φορές πρόταση, κι από όλα τα κόμματα, να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Εχω πολύ στενές σχέσεις με διάφορα κομμάτια της πολιτικής. Και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα είχα, γιατί η αγαπημένη μου συνάδελφος, η συνέταιρός μου στη συγγραφή, η Αννα Χατζησοφιά, είχε εκλεγεί ένα φεγγάρι με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής. Για τη δημαρχία, όμως, μου έγινε πρόταση από συγκεκριμένο κόμμα, και κατέβηκα με τη συμφωνία ότι δεν θα εγγραφώ πουθενά, γιατί δεν με αφορά. Θέλω να συνεχίσει ο κόσμος να με εμπιστεύεται και να μπορώ κι εγώ με την αναγνωρισιμότητα που έχω και το κύρος που μπορεί να διαθέτω πια, να ελέγξω την επόμενη μέρα την κρατική εξουσία.

Θα κατεβείτε ως ανεξάρτητος δηλαδή;

Θα κατέβω ως ανεξάρτητος με στήριξη ή στηρίξεις. Αυτό αποφάσισα. Με ρώτησαν «θέλετε στήριξη, θέλετε χρίσμα;» και τους απάντησα «στήριξη ναι, χρίσμα όχι». Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι θα είμαι βεντάλια για όλους και θα κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ.

Δεν έχετε και την καλύτερη ιδέα για τα κόμματα. Κάνω λάθος;

Η πολιτική είναι ανταγωνιστικό πεδίο και οι πολιτικοί είναι ως άνθρωποι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ανάλγητοι. Σκέφτονται: καρέκλα – εξουσία. Αυτό διέπει όλη τους τη ζωή. Είναι σκληροί άνθρωποι. Οι καλλιτέχνες, από την άλλη, είναι πολύ ανασφαλείς γιατί μονίμως βρίσκονται σε μια διαδικασία ευρέσεως εργασίας ξανά και ξανά, και ανταμοιβής από τον κόσμο. Δεν υπάρχει μονιμότητα στην τέχνη, με αποτέλεσμα και εκεί οι άνθρωποι να είναι επιθετικοί, να χτυπούν κάτω από τη μέση και να στήνουν ίντριγκες. Γι’ αυτό και η πολιτική εμένα δεν με βρήκε απροετοίμαστο.

Ολα αυτά δεν θα έπρεπε να σας απέτρεπαν από την πολιτική;

Δεν με διώχνει, γιατί στη ζωή γεννιόμαστε για πολλά πράγματα. Εγώ ήδη στην τέχνη είχα αποδείξει ότι ήμουν πολυσχιδής. Επαιξα ως ηθοποιός εμβληματικούς ρόλους, έγραψα σενάρια, θεατρικά έργα, στίχους… Οπως ήμουν πολυσχιδής στην καλλιτεχνική μου ταυτότητα, έτσι και τώρα ανακαλύπτω ένα νέο κομμάτι του Χάρη Ρώμα, το κομμάτι της προσφοράς για κοινωφελές έργο.

Δεν φοβάστε μήπως σας «καταπιεί» όλο αυτό;

Οχι, μου ταιριάζει πολύ. Αγαπώ το Χαλάνδρι. Ζω εκεί τριάντα χρόνια. Ξέρω ότι θα έχω πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από τους συνυποψηφίους. Αλλωστε, έπεσε σαν βόμβα η είδηση ότι ο προβεβλημένος Χάρης Ρώμας κατεβαίνει στον δήμο και έχει την αβάντα της προβολής και της αναγνωρισιμότητας. Αλλά δεν αφήνω να πέσει κάτω αναπάντητο. Δεν θα αφήσω κανέναν να λοιδορήσει ή να αντιστρέψει την πραγματικότητα. Δηλαδή το ότι ο Ρώμας δεν ξέρει το Χαλάνδρι ή δεν είναι Χαλανδραίος, που είναι το δήθεν επιχείρημά τους. Αυτό είναι ψέμα. Δεν έχω γεννηθεί εκεί, αλλά ζω στο Χαλάνδρι τριάντα χρόνια. Το σπίτι μου είναι εκεί. Αγαπώ το Χαλάνδρι. Το ότι δεν κυκλοφορούσα πολύ τα προηγούμενα χρόνια, ήταν γιατί δεν πρόφταινα. Τα θέατρα που έπαιζα είναι στο κέντρο της Αθήνας, τα στούντιο είναι σε συγκεκριμένες περιοχές και δεν προλάβαινα να κάνω βόλτες. Και να πει κάποιος ότι δεν περπατούσα και δεν το ήξερα… Τώρα το έμαθα. Δεν είναι πυρηνική φυσική! Εχω ενημερωθεί πλήρως για τα προβλήματα και για όλα του, και θα γίνω ένας πολύ καλός δήμαρχος, θέλουν δεν θέλουν. Και το καταλαβαίνω ότι αυτοί που δεν θέλουν, νιώθουν ότι τους παίρνεις την μπουκιά από το στόμα. Εάν το σκέφτονται έτσι, όμως, πράγματι έτσι θα γίνει, θα τους την πάρω. Κι όχι για να τη φάω εγώ, αλλά για να κάνω τον δήμο ακόμη καλύτερο. Να φτιάξω το Χαλάνδρι έτσι όπως το ονειρεύομαι. Επίσης, εάν κάποιοι ψάχνονται, τους λέω ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο τύπου Φιλιππίδη – Λιγνάδη να μου βγάλουν. Η προσωπική μου ζωή ήταν και είναι διαυγής και απόλυτα αποδεχτή κοινωνικά και ηθικά. Δεν μου αρέσει να τη δημοσιοποιώ τη ζωή μου, γιατί δεν θέλω να κεντράρει ο κόσμος εκεί. Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τον περίφημο γάμο μου, που όλοι έψαχναν να βρουν ποια είναι αυτή η σύζυγος, και έχουν ειπωθεί διάφορα πράγματα περί αυτού, χωρίς να γνωρίζουν. Ημουν δυόμισι χρόνια παντρεμένος. Δεν μίλησα ποτέ όμως για αυτό.

Ποια είναι τελικά αυτή η κυρία;

Παντρεύτηκα 24 χρονών, από απόλυτο έρωτα. Δεν θα πω ποτέ ποια είναι, γιατί έχει κάνει την οικογένειά της και τα παιδιά της. Δεν θα ταράξω εγώ τη ζωή πρώην συντρόφων μου, με τίποτε. Πάντως, γενικά εγώ δεν δημοσιοποίησα ποτέ τίποτε. Διαβάζω δεξιά κι αριστερά εικασίες ανθρώπων. Αυτό που είπα μόνο σε σχέση με την προσωπική μου ζωή είναι ότι είχα μια πολυετή σχέση, πάνω από μια δεκαετία, που τελείωσε, και αυτό πάντοτε είναι πικρό. Ομως εγώ όταν τα λέω αυτά, τα λέω για να βοηθήσω νεότερους ανθρώπους στη διαχείριση των σχέσεών τους και όχι για να βγάλουν λαγό κάποιοι… Ούτε κατά διάνοια δεν δίνω τέτοια δικαιώματα που θιγούν και άλλα πρόσωπα.

Τελείωσε ο έρωτας για το θέατρο και την τέχνη για εσάς;

Οχι, φυσικά. Θα πεθάνω ως καλλιτέχνης. Αλλά η πολιτική για μένα δεν είναι μια παρένθεση. Είναι νέος έρωτας, πεδίο δόξης λαμπρό. Πιστεύω ότι κάπου στην πορεία θα με ξαναβρεί η καλλιτεχνία. Απλά τώρα θα κάνω focus σε αυτόν τον καινούργιο έρωτα. Κάτι που μισώ σε μερίδα πολιτικών είναι ότι είναι απληροφόρητοι και δεν έχουν γνώση. Τσαλαβουτάνε «τσάτρα πάτρα» σε όλα. Εμένα μου αρέσει οι άνθρωποι να είναι εξειδικευμένοι, να μελετούν και να γνωρίζουν. Είναι ταλέντο το να είσαι ηγέτης, ακτινοβόλος, να παίρνεις αποφάσεις την κρίσιμη στιγμή, αλλά αν αυτό δεν συνοδεύεται από γνώση τότε θα είναι σίγουρα και λάθος η απόφαση.

Τηλεοπτικά θα κάνετε κάτι;

Πολλά ήταν έτοιμα ή στα σκαριά, αλλά λόγω των υποχρεώσεών μου εδώ δεν μπορούσα να παίξω. Εχουμε ετοιμάσει όμως τον «Μαυρογιαλούρο» για τον Alpha. Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού μου, που το είδε μονταρισμένο, μου είπε ότι είναι αριστούργημα. Θα είναι τρία επεισόδια, ως μίνι σειρά, και θα παιχτεί και ως τηλεταινία. Φυσικά, έχω την τύχη να είμαι και «το αστέρι της επανάληψης».

Ο σύγχρονος μαυρογιαλούρος πώς είναι; Τι είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει;

Ο μαυρογιαλούρος έτσι όπως τον παρουσιάζουμε εμείς και όπως ήταν στην ταινία είναι θετικός ήρωας, διότι πέφτει θύμα των ανθρώπων που είναι γύρω του. Βέβαια, είναι θετικός με την έννοια ότι δεν ξέρει το αντικείμενό του. Αλλά γενικά ο μαυρογιαλούρος ταυτίζεται με τα γνωστά… θα, θα, θα… Είναι αυτός που τάζει, δηλαδή, και αυτό είναι κανόνας στην πολιτική. Εγώ, όμως, δεν θέλω να είμαι όμηρος του ψηφοφόρου. Δεν είναι δυνατόν όλοι να μιλάνε για μια καλύτερη Ελλάδα εξαιρώντας τον εαυτό τους.

Με τη Βίβιαν Μπενέκου

Με αυτή την ιστορία του φερόμενου ως παιδεραστή και τις φωτογραφίες τι συνέβη;

Πώς μπορούμε να ξέρουμε εμείς, και μάλιστα εν μέσω πληθώρας κόσμου σε προεκλογικές εκδηλώσεις ή στο θέατρο, ποιος είναι ποιος, αυτός που σε πλησιάζει; Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, ερχόταν πάντα με τη γυναίκα και το παιδί του, πάντα με το οικογενειακό στιλ στο θέατρο, αλλά και στο μαγαζί που είμαι μέτοχος εστίασης. Παρουσίαζε την εικόνα ενός οικογενειάρχη με τη γυναίκα και τον εικοσάχρονο γιο. Πού να φανταστείς ότι αυτός είναι ένα από τα χειρότερα εκτρώματα που γέννησε η φύση; Ομως είναι και εκτρωματικό, από την άλλη πλευρά, να προσπαθήσουν να βγάλουν από τη «μύγα ξίγκι» και να το χρησιμοποιούν. Οποιος μπαίνει σε αυτή την αμφισβήτηση το κάνει επί τούτου γιατί είναι ανθρωπάκι. Είναι η μιζέρια και ο εξευτελισμός της κακής αντιπολίτευσης. Γι’ αυτό και λέω ότι οι πολιτικοί είναι χειρότεροι από τους καλλιτέχνες, γιατί εδώ γίνεται με μεγάλη ευκολία το άσπρο μαύρο και με χείριστο τρόπο.

Εχουν ετοιμαστεί τα ψηφοδέλτια; Ποιοι θα είναι μαζί σας;

Εχω μεγάλη προσφορά ανθρώπων που θέλουν να είναι στο ψηφοδέλτιό μου. Δεν θέλω ηθοποιούς. Δεν θα κάνω θίασο το ψηφοδέλτιο.

Πώς αυτοχαρακτηρίζεστε πολιτικά; Δεξιός, αριστερός, κεντρώος;

«Αυτοδιοικητικός… Αυτό με έσωσε από κάθε χαρακτηρισμό άλλου τύπου. Επειδή μου έγιναν προτάσεις από την κεντρική πολιτική σκηνή, ένας από τους λόγους που διάλεξα την Αυτοδιοίκηση ήταν ακριβώς για να μη χαρακτηριστώ.

Ποια τα ελαττώματά σας;

Αν αρχίσω να λέω τα ελαττώματά μου δημοσίως τότε θα αρχίσουν να τα προσέχουν και οι άλλοι.

Ποια είναι η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή σας;

Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι να ταξιδεύω στο εξωτερικό με παρέα. Ενα ταξίδι για δύο είναι το καλύτερο για μένα. Μου αρέσουν οι μεγάλες πόλεις, με αγαπημένες μου τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη και το Βερολίνο, ενώ στο έτερον ήμισυ αρέσουν οι εξωτικοί προορισμοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρύσα Παπά: «Η εξουσία φοβάται το θέατρο και τους καλλιτέχνες γιατί αφυπνίζουν τους λαούς»

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου» ζωντανεύει ξανά στη...

Ζωή Ράπτη: Η ψυχική υγεία της χώρας στα χέρια της

«Το κράτος πρέπει να είναι έτοιμο για το απροσδόκητο» είναι η πολιτική πεποίθηση με...

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Προτιμώ τον τσαμπουκά της νέας γενιάς μας από τη μαλθακότητα των συμβιβασμένων»!

Δεν «γουστάρει» τους δήθεν, ούτε τη μαλθακότητα των συμβιβασμένων, και πιστεύει ότι τα φώτα...

Νικόλας Φαραντούρης: «Ε, λοιπόν, δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Ο Νικόλας Φαραντούρης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη μονοεδρική Κεφαλλονιάς και Ιθάκης παίρνει θέση...

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Το να δημιουργείς θέατρο για τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη»

Έχοντας αφήσει πίσω της εδώ και πολλά χρόνια τα λαμπερά φώτα της τηλεόρασης, η...

Παύλος Γερουλάνος: «Σε όλο τον κόσμο η εξουσία είναι μαγνήτης για το χρήμα, κυρίως...

Της Βίβιαν Μπενέκου«Οπου εξουσία και χρήμα. Σε όλο τον κόσμο η εξουσία είναι μαγνήτης...

Κατερίνα Λάσπα: «Μεθά» από τα 18 της με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

Από τα λαμπερά τηλεοπτικά πλατό, επικεφαλής του τομέα Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η...

Νίκος Ορφανός: «Όφειλα να σταθώ δίπλα στον Ανδρουλάκη»

Ανέλαβε τη Γραμματεία Πολιτισμού στο ΠΑΣΟΚ, ύστερα από προσωπική πρόσκληση του προέδρου του κόμματος...

Φωτεινή Αραμπατζή: «Γροθιά στο στομάχι τα ρίχτερ στην Κιβωτό του Κόσμου»

«Οσο πιο ψηλά ανεβαίνει μια γυναίκα τόσο περισσότερα “γυάλινα ταβάνια” πρέπει να σπάσει» λέει...

Ζωή Ράπτη: «Εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε»

«Εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε» λέει καθαρά και με «τσαμπουκά» η υφυπουργός Υγείας και...

Φωτεινή Πιπιλή: «Ξεπερασμένη η τσαντίλα Τσίπρα και Ανδρουλάκη»

Μια κυρία με βαθιές αστικές αθηναϊκές ρίζες, που αγαπάει κάθε πεζοδρόμιο της Αθήνας, που...

Θεόδωρος Καράογλου: «Πίστεψα ότι το ρολόι μετρούσε αντίστροφα»

«Προσευχήθηκα, φοβήθηκα, ένιωσα μοναξιά και πίστεψα ότι το ρολόι μετρούσε αντίστροφα» εξομολογείται στην κατάθεση...

Ανδρέας Τσούνης: Ο χρόνος δεν γιατρεύει… Κλαίω για τη Φώφη

«Η πληγή είναι πάντα εδώ, ανοιχτή» για τον Ανδρέα Τσούνη, σύζυγο της αείμνηστης προέδρου...

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλάει για τον δρόμο που του άνοιξε η Φώφη Γεννηματά

Είναι μόλις 31 χρονών και έχει καταφέρει πολλά για την ηλικία του. Εφόδιά του,...

Κώστας Κουκοδήμος: Ο ολυμπιονίκης που έβγαλε την Κατερίνη από την «αφάνεια»…

«Το τρένο φεύγει στις οχτώ, ταξίδι για την Κατερίνη…»! Οι θρυλικοί στίχοι του Μάνου...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψυχρολουσία στα ΑΤΜ για τους συνταξιούχους!

Σχεδόν 1.000.000 δεν είδαν αυξήσεις λόγω ατολμίας της κυβέρνησης να καταργήσει την προσωπική διαφορά που είχε θεσπιστεί επί ΣΥΡΙΖΑ

Πένυ Παπουτσή: Δείτε την επίσης ηθοποιό σύζυγο του Τάσου Χαλκιά

Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς έχει υποδυθεί μερικούς από τους...

«Τέρατα» βίασαν φοιτήτρια! Την άφησαν στον δρόμο και τη σκότωσε διερχόμενο Ι.Χ.

Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς πέρασε η αστυνομία της Λουιζιάνα...

Η κατάρρευση μιας (Προέδρου της) Δημοκρατίας

Εδώ και χρόνια, οι δημοσκοπικές εταιρείες αποφεύγουν τεχνηέντως να...

Mαρί Κωνσταντάτου: Δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της και την κόρη του

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε μια δημόσια εμφάνιση μαζί με...

Το «έκαψαν» στα γενέθλια του συντρόφου της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Στις 21 Ιανουαρίου, σε κοσμικό κέντρο γιόρτασε τα 90α...

Λάκης Λαζόπουλος: Εν τορτούρ κλειν παντζούρ (Επεισόδιο 5ο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Τετάρτη στις...

Αγνώριστος o Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια της υγείας του

Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση...

NEWSROOM