Το Facebook ετοιμάζει το δικό του κρυπτονόμισμα

Must Read

Το δικό του παγκόσμιο ψηφιακό κρυπτονόμισμα σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Facebook στην αγορά. Τα σχέδια του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει στην τελική ευθεία και το GlobalCoin αναμένεται να βγει μέσα στο πρώτο 4μηνο του 2020 σε τουλάχιστον 12 χώρες!

Ο Μαρκ  Ζούκερμπεργκ έχει συναντηθεί με τον επικεφαλή της Τράπεζας της Αγγλίας, ΜαρκΚάρνεϊ, για να συζητήσει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους του εγχειρήματός του. Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, το Facebook έχει επίσης ζητήσει συμβουλές σχετικά με επιχειρησιακά και κανονιστικά ζητήματα από αξιωματούχους του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος, μια ειδική ομάδα εργάζεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο για τη δημιουργία του νέου κρυπτονομίσματος, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι περισσότεροι από δύο δισεκατομμύρια χρήστες, για να στέλνουν χρήματα ο ένας στον άλλο, όπως και για να αγοράζουν πράγματα -όχι μόνο στo Facebook και στις θυγατρικές του (Instagram, WhatApp), αλλά και σε διάφορα άλλα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, σύμφωνα με τους Financial Times και το BBC.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This