Oυγγαρέζα τουρίστρια χόρεψε pole dancing σε στύλο δρόμου της Ελασσόνας: Άναυδοι οι βοσκοί

Κάτι που έβλεπαν μάλλον για πρώτη φορά στη ζωή τους οι ντόπιοι συνέβη στο Λιβάδι Ελασσόνας.

Must Read

Μια τουρίστρια από την Ουγγαρία, ανέβηκε σε έναν στύλο στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου στο Λιβάδι της Ελασσόνας και ξεκίνησε να χορεύει pole dancing. Oι ντόπιοι κτηνοτρόφοι που μάλλον πρώτη φορά στη ζωή τους αντίκρυζαν κάτι τέτοιο την κοιτούσαν άναυδοι ενώ η κοπέλα έκανε χορευτικές φιγούρες κρεμασμένη ανάποδα από την κολώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site onlarissa,  η συμπατριώτισσα της τουρίστριας και για χρόνια τώρα κάτοικος Λιβαδίου κα Ρίτα Κακάνη που τράβηξε και τις φωτογραφίες δήλωσε: «Πρωτοφανές υπερθέαμα μπόρεσαν να απολαύσουν μερικοί κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι από μια συμπατριώτισσα μου που ήρθε να επισκεφτεί το χωριό και το χόμπι της είναι το pole dancing. Κατά τα άλλα, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός που είναι ένα πολύ σπάνιο επάγγελμα για γυναίκα. Φαντάζεστε να την είχε προσλάβει η ΔΕΗ και να αποκαταστούσε τις βλάβες της ηλεκτροδότησης που γίνονται συχνά στο Λιβάδι;».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This