Κυριακή 20/6/2021

Πέθανε μετά από ενέσεις σιλικόνης στα… απόκρυφά του – Του το επέβαλε ο «αφέντης» του

Στα δικαστήρια σέρνει τα μέλη μιας BDSM ομάδας η μητέρα ενός Αυστραλού, οποίος πέθανε μετά από ένεση σιλικόνης που έκανε στους όρχεις του. Η μητέρα του, υποστηρίζει πως ένας από τα μέλη, συγκεκριμένα ένας Αμερικανός, που είχε τον ρόλο του «αφέντη» στην ομάδα, επέβαλε στον Τανκ να κάνει την επέμβαση διότι του άρεσαν οι άνδρες με υπερβολικά μεγάλους όρχεις και εφόσον είχε τον ρόλο του… «σκλάβου» θα έπρεπε να το κάνει!

Η μητέρα τού Τανκ, Λίντα Τσάπμαν, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο της κομητείας Κινγκ στην Ουάσινγκτον σε βάρος του «αφέντη» Ντίλαν Χαφερτέπεν και των τεσσάρων αγοριών του που μαζί με τον Τανκ είχαν τον ρόλο του «σκλάβου» Ντάνιελ Χαφερτέπεν, Τσαρλς Οσμπορν, Μάθιου Σκοτ και Φίλιπς Μάγιερς.

Τους θεωρεί όλους υπεύθυνους για τον θάνατο του Τανκ το 2018 από πνευμονική εμβολή, όταν ένας θρόμβος από τη σιλικόνη που είχε τοποθετήσει με ένεση στους όρχεις του κατέληξε στους πνεύμονες σκοτώνοντάς τον.

Βασικό υπεύθυνο θεωρεί τον «αφέντη» Ντίλαν Χαφερτέπεν κατηγορώντας τον ότι επέβαλε στους «σκλάβους» του να κάνουν στους όρχεις τους ενέσεις σιλικόνης που προμηθεύονταν από τη μαύρη αγορά, για να του αρέσουν περισσότερο. Μάλιστα ο Ντίλαν φέρεται ότι ερεθιζόταν στην ιδέα όρχεων που θα ήταν τόσο μεγάλοι «όσο μια μπάλα μπάσκετ».
Η Λίντα καταγγέλλει επίσης ότι ο Ντίλαν Χαφερτέπεν ανάγκασε τον γιο της να αλλάξει το όνομά του σε Τανκ Χαφερτέπεν και ότι τον υποχρέωσε να του αφήσει 180.000 ευρώ στη διαθήκη του.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ