Την ξέχασαν έξω και χτύπησε με τη… μουσούδα της το κουδούνι για να της ανοίξουν! (video)

Must Read

Μια αξιαγάπητη σκυλίτσα συνειδητοποίησε, ξαφνικά, ότι ήταν ολομόναχη έξω στα σκοτεινά, και, τι πιο φυσικό, χτύπησε το κουδούνι για να της ανοίξουν να μπει!

Το χαριτωμένο αυτό περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού όπου ζει η σκυλίτσα και, αναμενόμενα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί, η Chika, όπως της φωνάζουν τα αφεντικά της, φαίνεται να χτυπάει το κουδούνι για να ξυπνήσει τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι την άφησαν κατά λάθος έξω από το σπίτι.

Η ώρα είναι γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα και η Chika αρχικά μυρίζει το σημείο όπου βρίσκεται η κάμερα, ενώ κατόπιν χρησιμοποιεί τη μουσούδα της για να… πατήσει το κουδούνι!

Αφού περιμένει για λίγο, κατεβαίνει από τη βεράντα, για να επιστρέψει, αποφασισμένη να ξαναδοκιμάσει. Αυτή τη φορά, μάλιστα, χτυπά το κουδούνι με το… πόδι της.

Ικανοποιημένη που τα κατάφερε, στέκεται μπροστά στην είσοδο και περιμένει να της ανοίξουν!

Δείτε το απίθανο βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This