Κοιμάστε μπρούμυτα; Αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να αλλάξετε αμέσως στάση

Η σωστή στάση που πρέπει να κοιμάστε.

Must Read

Μήπως η στάση ύπνου σας είναι στα μπρούμυτα; Τότε πρέπει να αλλάξετε αμέσως στάση, καθώς σύμφωνα με τον James Leinhardt, ο οποίος είναι ειδικός στον ύπνο, το να κοιμάται κάποιος πάνω στο στομάχι του με τα χέρια τεντωμένα πάνω ή κάτω από ένα μαξιλάρι δεν τον ξεκουράζει, αντιθέτως το επόμενο πρωί ξυπνάει με άγχος.

«Περιστρέφεις τον λαιμό σου, τον στρίβεις. Σηκώνεις το κεφάλι σου και παλεύεις με όλες τις φυσικές καμπύλες της σπονδυλικής σου στήλης», Εξηγεί στο βίντεο που ανάρτησε στο Tik tok, το οποίο έχει γίνει viral αποσπώντας περισσότερες από 52,4 εκατομμύρια προβολές.

Για να γίνουν κατανοητά τα όσα λέει ο James Leinhardt, τοποθέτησε μπρούμυτα έναν πλαστικό σκελετό πάνω στο κρεβάτι δείχνοντάς μας πως αυτή η στάση μπορεί να συμπιέσει τους σπονδύλους μας.

«Νιώθετε σαν να έχετε καρφίτσες και βελόνες, πόνο στον αυχένα και πόνο στην πλάτη», πρόσθεσε. «Και το κάνεις ακόμα, κάθε βράδυ».

Πολλοί ωστόσο διαφώνησαν με τη θεωρία του και υποστήριξαν πως αυτή είναι η πιο άνετη στάση, με εκείνον να τονίζει ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μακροπρόθεσμες συνέπειες.

@levitex

The worst sleeping position award goes to… stomach sleeping👎 #tummysleeper #badhabits #stomachsleeper

♬ original sound – Levitex

Σύμφωνα με εκείνον η καλύτερη στάση στον ύπνο είναι στο πλάι, ενώ πρότεινε να υπάρχει ένα μαξιλάρι για να ακουμπάμε το κεφάλι μας και ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μας.

«Αυτό θα στηρίξει και θα σταθεροποιήσει το ισχίο και θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς», εξήγησε.

@levitex

Replying to @polliprissipnts How to transitoon from awful front sleeping to beautiful side sleeping 🙏🏻

♬ original sound – Levitex

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This