Απίστευτα ζώα: Πανέξυπνη σκυλίτσα μαθαίνει να μιλάει… αγγλικά με τη βοήθεια ηχητικής συσκευής! (video)

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Αμερικανίδα λογοθεραπεύτρια βρήκε τον τρόπο να επικοινωνεί με την σκυλίτσα της στα… αγγλικά, σε σημείο να της ΛΕΕΙ πότε πεινάει και πότε θέλει να βγει βόλτα!

Η Κριστίνα Χάνγκερ, επαγγελματίας λογοθεραπεύτρια στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ έβαλε στόχο να μάθει την Στέλλα, την 18 μηνών σκυλίτσα της, να επικοινωνεί μαζί της, αλλά όχι «σκυλίσια», αλλά… ανθρώπινα, με λέξεις και φράσεις της αγγλικής γλώσσας!

Για το σκοπό αυτό κατασκεύασε μια ειδική ηχητική συσκευή γεμάτη κουμπιά που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες λέξεις, η οποία θυμίζει αρκετά παιδικό παιχνίδι, που βοηθά τα μωρά να μαθαίνουν τις πρώτες τους λέξεις.

ΣΚΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

Και η πανέξυπνη Στέλλα, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει σημειώσει εντυπωσιακή πρόοδο, καθώς, χάρη στη συγκεκριμένη συσκευή, μπορεί να εκφράσει σκέψεις, ακόμη και συναισθήματα επιλέγοντας τις κατάλληλες λέξεις!

ΣΚΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

Η Κριστίνα ισχυρίζεται, κατενθουσιασμένη, πως, πλέον, η σκυλίτσα της μπορεί και επικοινωνεί μαζί της με 29 διαφορετικές λέξεις, τις οποίες μπορεί να συνδυάσει σε… φράσεις έως και 5 λέξεων!

Δείτε βίντεο από το blog όπου η Κριστίνα καταγράφει τα αξιοθαύμαστα κατορθώματα της Στέλλα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This