Η 5χρονη πιτσιρίκα με εγκεφαλική παράλυση που σαρώνει στο YouTube και βγάζει 18.000.000$ το χρόνο! (video)

Must Read

H ιστορία του Νο 3 των πιο πλούσιων YouTubers, σύμφωνα με τη λίστα «Forbes», είναι άκρως συγκινητική.

Η πεντάχρονη Αναστάζια Ραντζίνσκαγια από τη Ρωσία, που κερδίζει 18.000.000 δολάρια τον χρόνο, απέκτησε λογαριασμό στην πλατφόρμα, επειδή οι γονείς της ήθελαν να ανεβάζουν βίντεο από τις θεραπείες της μικρής τους, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Τώρα πια τα βίντεό της δείχνουν κανονικά πράγματα που κάνει ένα παιδί, όπως επισκέψεις σε ζωολογικό κήπο με τον πατέρα της, που έχει αναδειχθεί στο πιο δημοφιλές της, αφού έχει πάνω από 767.000.000 θεάσεις.

Σε επτά γλώσσες

Εκείνο που της εξασφάλισε τόσο μεγάλο κοινό είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο έχουν ήχους αντί για λέξεις, ενώ ακόμα και οι ελάχιστες λέξεις που περιέχουν είναι μεταφρασμένες σε επτά διαφορετικές γλώσσες.

Από τη στιγμή που η καριέρα της μικρής στο YouTube εκτοξεύτηκε, η ίδια μετακόμισε με την οικογένειά της στην Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, αφού επικερδή συμβόλαια με εταιρίες όπως η Dannon και η Legoland τής εξασφαλίζουν τα προς το ζην και με το παραπάνω.

Δείτε επίσης: Τα vintage χριστουγεννιάτικα στολίδια που μερικοί έχετε ακόμα στο δέντρο σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This