Το challenge που σου επιτρέπει να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο από το σπίτι σου (video)

Must Read

Μια πρωτότυπη πρόκληση σκέφτηκε ο μηχανικός Φίλιπ Κλέιν Χερέρο, ο οποίος βγήκε από τον υπνόσακό του, ανέβηκε ένα χιονισμένο βουνό, έκανε σκι στις πλαγιές του και προσγειώθηκε στο έδαφος. Μάλιστα, όλα αυτά τα κατάφερε μέσα στο σπίτι του, χωρίς να σπάσει την καραντίνα.

Όταν δημοσίευσε το βίντεο στο YouTube, κατέληξε με ένα κοινό άνω των 600.000, δημιουργώντας μας τάση στα social media, με χρήστες να φτιάχνουν τα δικά τους στιγμιότυπα με εικονικές πτήσεις και εικονικά αεροδρόμια στα οποία βρίσκονται, χωρίς να κάνουν βήμα από το σπίτι τους.

Στην Ελλάδα, ο Σάκης Τανιμανίδης μετέτρεψε τον διάδρομο γυμναστικής σε διάδρομο… αεροδρομίου. Ο γνωστός προγραμμάτιζε ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου πριν ο κορωνοϊός ακυρώσει τα σχέδιά του.

«Το καλό με το ταξίδι είναι ότι γίνεσαι πλούσιος σε αναμνήσεις» είπε. «Έτσι, κατά την διάρκεια αυτού του lockdown, ταξιδεύω μέσα από τις αναμνήσεις, τις φωτογραφίες και τα βίντεό μου. Όταν έρθει η ώρα, θα δούμε τον κόσμο ξανά».

@sakistanimanidis

I want to travel 🧭 again…today!! ✈️ #airport #travel #traveling #travelfromhome #fyp #foryou #sakis

♬ original sound – sakiswp

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This