Παρασκευή 25/6/2021

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει στη Μπαρτσελόνα, αν και «δεν είναι ευτυχισμένος πλέον»!

Τελικά, ο Λιονέλ Μέσι παραμένει στην Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι του 2021, οπότε και εκπνέει το συμβόλαιο του.  

Το παραπάνω προέρχεται από τα πλέον επίσημα χείλη – τα δικά του, με τον Αργεντινό superstar της «στρογγυλής θεάς» να αποφασίζει, επιτέλους, να «σπάσει» τη σιωπή του, μέσω αποκλειστικής συνέντευξης στο αθλητικό site goal.com.

Ο Λιονέλ Μέσι μέσες άκρες παραδέχεται πως παραμένει αναγκαστικά στην Μπαρτσελόνα, μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν και εκπνέει το συμβόλαιο του, καθώς «δεν είμαι ευτυχισμένος, πλέον, στους “μπλαουγκράνα”». Παράλληλα τονίζει πως δεν θα ήθελε να μπει σε μία νομική αντιδικία με το «κλαμπ της καρδιάς του».

Αληθινή καταστροφή

«Δεν είμαι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα. Ήθελα να φύγω τώρα, κάτι για το οποίο ενημέρωσα την διοίκηση. Ωστόσο, αυτή δεν μου επέτρεψε να φύγω με κανέναν τρόπο. Ως εκ τούτου θα μείνω, μόνο για μην μπω σε μία νομική αντιδικία με το κλαμπ. Το γεγονός ότι η ηγεσία της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα χέρια του Μπαρτομέου είναι μία αληθινή καταστροφή», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη απόφασή του, πάντως, έπαιξε οπωσδήποτε και το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης των 700 εκατομμυρίων ευρώ δεν γινόταν με τίποτα να «προσπεραστεί». Έτσι, η φημολογούμενη συμφωνία του με την Μάντσεστερ Σίτι δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ