Στους Λέικερς ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Must Read

Στους Λέικερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Αντετοκούνμπο τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα του Λος Άντζελες πήρε τον νεαρό φοργουορντ/σέντερ από την waiver list, όπου είχε βρεθεί μετά τη λύση του συμβολαίου του με τους Μάβερικς.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Με βάση τους κανονισμούς του ΝΒΑ, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει πλέον two-way συμβόλαιο με την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο λόγος είναι ότι από τη στιγμή που ένας παίκτης μένει ελεύθερος από μία ομάδα, οι άλλες 29 ομάδες του ΝΒΑ έχουν δικαίωμα να τον διεκδικήσουν από την λεγόμενη “waivers list”, καταθέτοντας αντίστοιχη προσφορά.

Αν το κάνουν αυτό, τότε πρέπει να καλύψουν το συμβόλαιο που είχε ο συγκεκριμένος παίκτης με την ομάδα που τον άφησε ελεύθερο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Αντετοκούνμπο είχε two-way συμβόλαιο με τους Μάβερικς, όταν έμεινε ελεύθερος, πλέον έχει το ίδιο ακριβώς συμβόλαιο και με τους Λέικερς.

Τη σεζόν 2018/19 ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε κυρίως στην G-League με τους Τέξας Λέτζεντς, έχοντας 10,6 πόντους και 6,1 ριμπάουντ σε 25,4 λεπτά κατά μέσο όρο. Παράλληλα αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια με τους Μάβερικς, έχοντας συνολικά 6 πόντους, 0/3 δίποντα, 2/4 βολές, 1 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 11 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This