Europa League: Αποχαιρετισμός με «λευκή» ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ, 0-0 με τη Γρανάδα (video)

Μπορούσε και τη νίκη

Must Read

Ισοπαλία παραχώρησε ο ΠΑΟΚ στην πρωτοπόρο του ομίλου Γρανάδα, πραγματοποιώντας μια αξιοπρεπή, αν μη τι άλλο, εμφάνιση στο φετινό αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στο Europa League.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Ομόνοια την 5η αγωνιστική, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης και ήθελε απόψε τη νίκη τόσο για λόγους πρεστίζ, όσο και για οικονομικούς. Ωστόσο, από το ξεκίνημα του αγώνα έγινε φανερό πως ο Πάμπλο Γκαρσία είχε το μυαλό του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

Ως αποτέλεσμα, οι Γιαννούλης, Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Σβαμπ έμειναν στον πάγκο, τη στιγμή που στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε ο 16 ετών και 10 μηνών Κούτσιας, που έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης της Θεσσαλονίκης που αγωνίστηκε ποτέ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Αήττητος εντός έδρας

Αυτό που, τελικά, κατάφερε ο Δικέφαλος του Βορρά, ήταν να ολοκληρώσει τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία αήττητος εντός έδρας, φεύγοντας με ψηλά το κεφάλι. Από την πλευρά της, η Γρανάδα που, επίσης, παρατάχθηκε με αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, ήθελε τη νίκη για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι Ισπανοί είχαν την υπεροχή στο ματς και τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε τις κλασικότερες, με το δοκάρι του Βαρέλα στο 44′ και την τρομερή διπλή ευκαιρία με τους Σβιντέρσκι και Κρέσπο στο 94′.

Οι συνθέσεις των δύο αντιπάλων:

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης (63′ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Εσίτι (63′ Αουγκούστο), Τσόλακ (81′ Σβιντέρσκι), Κούτσιας (46′ Ζίβκοβιτς), Τζόλης (46′ Τσιγγάρας).

Γρανάδα (Μαρτίνεθ): Μπανακλότσε, Φουλκιέ, Ναχούεν Πέρεζ, Μαρτίνεθ, Χερμάν, Κένεντι (67′ Σουάρες), Σόρο (75′ Ματσίς), Μπράις (85′ Σολδάδο), Μίγια (75′ Γκοναλόνς), Αντόνιο Πουέρτας, Χόρχε Μολίνα.

  • Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://youtu.be/bxguR4HdarE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This