Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

Σενάριο για μετάθεση τιου τελικού του Κυπέλλου για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα!

Must Read

Τα τρία πέναλτι που έπιασε ο… Μέγας Κωνσταντίνος Τζολάκης στην Κωνσταντινούπουλη στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ μπορεί να δίνουν μια μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά δημιουργούν πονοκέφαλο στη Σούπερ Λίγκα, αφού πλέον οι ημερομηνίες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος δεν… βγαίνουν!



Ο Ολυμπιακός Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου ταξιδεύει στην Αγγλία για τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα και μια εβδομάδα μετά, στις 9 του μήνα δίνει τον αγώνα ρεβάνς στο Φάληρο.

Παράλληλα «τρέχουν» οι υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα στη διαδικασία των πλέι οφ. Ήδη έχει αναβληθεί για την Πρωτομαγιά ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στο Κόνφερενς Λιγκ. Είναι δεδομένο ότι ο αγώνας θα μετατεθεί – ξανά – σε άλλη ημερομηνία αφού την επόμενη μέρα οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στην έδρα της Άστον Βίλα.

Αυτονόητο είναι ότι θα αναβληθεί και ο αγώνας της Τετάρτης 8 Μαΐου στο Φάλήρο με την ΑΕΚ αφού την επόμενη μέρα θα παίξει ξανά με τους Άγγλους τον αγώνα ρεβάνς στην έδρα του.

Κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν:
Κυριακή 21 Απριλίου γίνεται το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Τετάρτη 24 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το Άρης – Ολυμπιακός
Κυριακή 28 Απριλίου το Ολυμπιακός – Λαμία
Στις 5 Μαΐου έχουμε Πάσχα και είναι απίθανο να διεξαχθούν αγώνες. Ακόμα και στην περίπτωση που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ο Ολυμπαικός έχει το δικαίωμα να ζητήσει αναβολή λόγω της ρεβάνς με την Άστον Βίλα.
Κυριακή 12 Μαΐου γίνεται το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Μια εβδομάδα αργότερα είναι προγραμματισμένος ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας (Παναθηναϊκός – Άρης) με τον οποίο πρέπει να κλείσει η σεζόν.

Τώρα η Σούπερ Λίγκα σε συνεργασία με την ΕΠΟ έχει μια, ουσιαστικά επιλογή, να παρατείνει για μια εβδομάδα την αγωνιστική περίοδο μεταθέτοντας τον τελικό, εξασφαλίζοντας έτσι τις ημερομηνίες που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η σεζόν.
Ακόμα και στην περίπτωση αυτή ο Ολυμπιακός θα δίνει δύο αγώνες την εβδομάδα μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα!

Δείτε πως προκρίθηκε η Άστον Βίλα στα ημιτελικά στγα πέναλτι στη Γαλλία με αντίπαλο τη Λιλ.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This