Παρασκευή 7/5/2021

Δωρεά 167 tablets στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου από την ΕΚΟ

Με 167 tablets ενισχύονται τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών.

Πρόκειται για σημαντική δωρεά του ομίλου εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια – ΕΚΟ, με τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό που παραδόθηκε να είναι απολύτως εναρμονισμένος με τις απαραίτητες προδιαγραφές που έχει θέσει το Υπουργείο Παιδείας.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:
«Μια ουσιαστική συμμαχία για ένα σπουδαίο στόχο. Να έχουν οι μαθητές μας πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Γέφυρα συνεργασίας με τον όμιλο εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια – ΕΚΟ. 167 tablets για τις ανάγκες όλων των παιδιών που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία του Μαλεβιζίου. Μια σημαντική δωρεά που ξεπερνά τις 20.000€. Ευχαριστώ από καρδιάς το Διευθυντή της ΕΚΟ Λινοπεραμάτων, Στέφανο Γρηγοράκη, για την ουσιαστική συμβολή του, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Χαράλαμπο Κουτσογιάννη, και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, Λίνα Επταμηνιτάκη. Χτίζουμε το ΜΑΖΙ στην πράξη. Για το Μαλεβίζι της ενότητας και της αλληλεγγύης».

Τα 167 tablets θα διατεθούν στις σχολικές μονάδες και εν συνεχεία σε μαθητές των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν να τους παράσχουν ανάλογο εξοπλισμό. Πέρα από τη δυνατότητα συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ο εξοπλισμός είναι ιδιαιτέρως χρήσιμος και στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία.

Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Παράλληλα, όσοι μαθητές το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και στο Ψηφιακό Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης ΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ που υλοποιεί η ΕΚΟ για μαθητές Δημοτικού, το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 20 Αυγούστου, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://helpedu.gr/.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ