Μπέος: «Προτεραιότητα της κυβέρνησης πρέπει να είναι η ακρίβεια, όχι οι ομοφυλόφιλοι»

Έριξε τα βέλη του

Must Read

Για όλους και για όλα μίλησε για πολλοστή φορά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Φτάνει πια να υπηρετείτε τα συμφέροντα των πλουσίων, για να γίνεται πιο πλούσιοι. Να σκύψετε στο πρόβλημα, τεράστια αισχροκέρδεια στους νταβατζήδες του ελληνικού κράτους», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, εστιάζοντας στην ακρίβεια.

Ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε μέχρι και στον Κώστα Καραμανλή και δυσαρεστήθηκε που ο πρώην πρωθυπουργός δεν πρόλαβε να επανιδρύσει το κράτος και η χώρα βρίσκεται, όπως επεσήμανε, στον βούρκο του παρακράτους:

«Το 2004, για πρώτη φορά ο Καραμανλής είπε θα επανιδρύσει το κράτος, η χώρα βρίσκεται στον βούρκο του παρακράτους. Ο Μητσοτάκης μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και προτεραιότητα πρέπει να είναι η ακρίβεια και όχι οι ομοφυλόφιλοι. Υπάρχουν αξίες…».

Χαρακτήρισε δε ως «νταβατζήδες» την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ: «Στον δήμο Βόλου παραχωρήθηκαν 25 στρέμματα του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου, που ανήκε στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, όπου αποκλειστικός μέτοχος είναι το ΤΑΙΠΕΔ. Το ΤΑΙΠΕΔ εξαίρεσε από την παραχώρηση 180 τετραγωνικά μέτρα, σημείο όπου λειτουργεί καφετέρια και πληρώνει ενοίκιο στο ΤΑΙΠΕΔ. Η σύμβαση του ιδιοκτήτη της καφετέριας με τον ΟΛΒ λήγει τον Απρίλιο. Εάν ανανεωθεί χωρίς να παραχωρηθεί στον δήμο θα γίνουν παρεμβάσεις, ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει ο ιδιοκτήτης».

Ενδειτικά, σημείωσε οργισμένος με αιχμές και με σαφή βέλη προς πάσα κατεύθυνση:

«Ρε π@@@δες πώς θα πάει μπροστά το κράτος, ρε κοπρ@@ς πως θα πάει μπροστά»… Αναρωτήθηκε γιατί δεν παραχωρήθηκε η καφετέρια, ενώ δεν έχει παραχωρηθεί και η χερσαία ζώνη του λιμένα. Δήλωσε πως δεν θα επιτρέψει (!) σε κανέναν ιδιώτη να αγοράσει το Λιμάνι, εάν δεν παραχωρηθεί το πεζοδρόμιο της παραλίας, όπου αναπτύσσονται καταστήματα και πληρώνουν τέλη. Θα τοποθετήσει για πάντα απορριμματοφόρα μπροστά στην είσοδο του λιμανιού και θα “κατεβάσει” τους υπαλλήλους του Δήμου για να μην κάνει κανένας τον “π@@@@η με ξένο κ@@ο”… Απίστευτες τοποθετήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This