Κυψέλη: Στα δικαστήρια ο 33χρονος Πολωνός και η σύγχρονη Μήδεια – «Φονιάδες, σκοτώσατε το μικρό παιδί»

Γιουχαρίσματα και αποδοκιμασίες

Must Read

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αποδοκιμασίες από κόσμο που βρισκόταν στα δικαστήρια προσήχθησαν λίγο μετά τις 11:00 στον ανακριτή για να απολογηθούν η 29χρονη και ο 33χρονος σύντροφός της που κατηγορούνται για την δολοφονία από κοινού του 7χρονου παιδιού στην Κυψέλη.

Η 29χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού και ο 33χρονος σύντροφός της θα απολογηθούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού. «Φονιάδες, σκοτώσατε το μικρό παιδί. Δεν ντρεπόσαστε, ξεφτίλες» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

Στοιχεία σοκ για το διαμέρισμα – κολαστήριο

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το φρικιαστικό έγκλημα και έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την αδελφή του αγοριού η οποία είχε πέσει θύμα κακοποίησης αλλά κατάφερε να σωθεί και να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η μητέρα έστελνε με μακρυμάνικα τη μικρή Ιωάννα στο σχολείο για να μη φαίνονται τα σημάδια του ξυλοδαρμού.

Οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου της Ιωάννας ήταν οι πρώτοι που κατάλαβαν τον εφιάλτη της. Το κοριτσάκι επί τρείς συνεχόμενες ημέρες, 14, 15 και 16 Μαΐου του 2018 απουσίαζε αδικαιολόγητα από το σχολείο. Ο διευθυντής του σχολείου ανησύχησε και ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Με τιμώρησε – Φοβάμαι, βλέπω εφιάλτες» είπε η Ιωάννα στους δασκάλους της. Από εκείνη την ημέρα η μικρή Ιωάννα απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα – «κολαστήριο».

Κακώσεις και εξαρθρώσεις στα δάχτυλα του 7χρονου

Εν τω μεταξύ, σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον μαρτυρικό θάνατο του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με μια πρώτη εξέταση που έγινε υπάρχουν σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα των χεριών του παιδιού. Του είχαν βάλει τα χέρια σε ένα τραπέζι και τα είχαν χτυπήσει. Ετσι εξηγούνται οι κακώσεις και οι εξαρθρώσεις που έχουν βρεθεί στα δάχτυλα του. Τα χέρια του δηλαδή ήταν τραυματισμένα και το παιδί δεν μπορούσε να τραβήξει την ταινία, να πάρει αναπνοή και να αναπνεύσει.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει ο παππούς του δολοφονημένου 7χρονου στην Κυψέλη: «Να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω»

Διαβάστε ακόμη: Με άλλο ονοματεπώνυμο εμφανιζόταν η 29χρονη στην Κυψέλη

Διαβάστε ακόμη: Έγκλημα στην Κυψέλη: «Θέλω να τον σκοτώσω», ξεσπά ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου Ανδρέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This