Το σκοτεινό προφίλ του Ηλία Μίχου: «Ήταν πέφτουλας… το είχαμε καταλάβει όλοι»

Πως εμφανίστηκε αυτό που πάντα προσπαθούσε να κρύψει καλά ο 53χρονος παιδεραστής - Είχε στοχοποιήσει τη 12χρονη – «Θείο», τον φώναζαν τα αδέλφια της

Must Read

Μαρτυρίες επί μαρτυριών βγαίνουν καθημερινά για το ποιόν του Ηλία Μίχου, του παιδεραστή και μαστροπού που έκανε τη ζωή της 12χρονης από τον Κολωνό σκέτη κόλαση.

Ο 53χρονος είχε μια σκοτεινή πλευρά, την οποία κρατούσε καλά κρυμμένη για πολλά χρόνια, αλλά όχι τόσο καλά την τελευταία διετία, ειδικά μέσα στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με το Star και τις μαρτυρίες των γειτόνων, αλλά και κοντινών του ανθρώπων, το 2019 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για τον Ηλία Μίχο, καθώς άλλαξε και η εμφάνιση και η συμπεριφορά του.

«Ο Ηλίας, εγώ τον γνωρίζω πριν χάσει τα κιλά, από τότε που ασχολήθηκε με την εμφάνισή του, ήταν συν 40 κιλά, το έβλεπα στα ματιά του ότι κάτι έχει αλλάξει. Σαν να πούλησε την ψυχή του», είπε χαρακτηριστικά μια φίλη του παιδεραστή.

«Ήταν πέφτουλας σε γυναίκες»

Τότε ήταν που άρχισε να «γκρεμίζεται» η καλή εικόνα που έχτιζε και να εμφανίζεται, η άλλη του πλευρά. Η σκοτεινή.

Όπως υποστήριξε ένας φίλος του, η αρχή έγινε με κάποιες από τις εργαζόμενές του στο μίνι μάρκετ, αλλά και με ορισμένες πελάτισσες. «Είχαν συμβεί επεισόδια με γυναίκες», σχολίασε και περιέγραψε:

«Και σε πελάτισσες και σε εργαζόμενες του. Διάφορα επεισόδια, τον βρίζανε, δεν ντρέπεται λίγο, η αρρώστια του βγήκε τα τελευταία χρονιά είμαι σίγουρος, τον ξέρω 20 χρονιά, τόσο πολύ σιχαμερός δεν ήταν ποτέ. Ήταν πέφτουλας σε γυναίκες το είχαμε καταλάβει όλοι, μας είχαν κάνει παρατηρήσεις, αυτό τα είχαμε παρατηρήσει τα τελευταία δυο χρόνια, όποια γυναίκα κυκλοφορούσε της την έπεφτε αλλά σε παιδιά πρώτη φορά».

Είχε στοχοποιήσει τη 12χρονη – «Θείο», τον φώναζαν τα αδέλφια της

Ένας φίλος του πατέρα της ανήλικης που πέρασε τα πάνδεινα στα χέρια του Ηλία Μίχου, υποστηρίζει ότι ο 53χρονος δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο παιδί. Μάλιστα ρωτούσε τους γείτονες αν η ανήλικη είναι άτομο εμπιστοσύνης, ή αν θα αρχίσει να κλέβει από το μαγαζί!

«Είχε πάρει τη μητέρα μου πιο εκεί ο Μίχος και τη ρωτούσε το παιδί αυτό (η 12χρονη) είναι εμπιστοσύνης;» είπε ο φίλος του πατέρα της 12χρονης και συμπλήρωσε:

«Κάποιες φορές δούλευε ένα μικρό κορίτσι αράδιαζε πράγματα στα ράφια και ρώτησε μια γυναικά ‘τι κάνεις εσύ εδώ μικρή’; ‘Βγάζω χαρτζιλίκι’, ‘καλά τόσο μικρή;’ ‘Ε τι να κάνω βοηθάω κι εγώ στο σπίτι’. Κάποιες άλλες φορές ερχόντουσαν τα αδέρφια της, ζητούσαν φαγώσιμα, τα κυνηγούσε ο ιδιοκτήτης, άλλες φορές έδινε».

Μόλις ο Μίχος αντιλήφθηκε την ουσιαστική απουσία των γονέων (σ.σ. πατέρας χρήστης ναρκωτικών, μητέρα σχεδόν απούσα) στη συγκεκριμένη οικογένεια, άρχισε να γίνεται φίλος και με τα αδέλφια της 12χρονης. «Θείο τον φώναζαν», λένε όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα…

Όπως είπε μάλιστα, ο φίλος του πατέρα της 12χρονης, πριν λίγο καιρό και όταν μπήκε στο μαγαζί  του Μίχου να ψωνίσει παρατήρησε κάτι περίεργο, αλλά δεν πήγε το μυαλό του στο κακό: «Ανέβηκα και προς το πατάρι, είχε μίνι μάρκετ, είχε και δύο κρεβάτια ράντζα, λέω θα τα έχει για να ξεκουράζεται».

Απομονωμένη και φοβισμένη – Το πρώτο βράδυ της μητέρας της 12χρονης στη φυλακή

«Από την στιγμή που υπάρχει αυτό το αδίκημα και αυτής της μορφής και την έκταση που έχει πάρει και προκειμένου να μην υπάρξει περίπτωση κίνδυνου της συγκεκριμένης, αυτήν την στιγμή κρατείται μόνη της σε καθεστώς προστασίας. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσει μετά το συμβούλιο της φυλακής για πόσο διάστημα θα είναι εκεί και που θα τοποθετηθεί», είπε στο Mega ο Κώστας Βαρσάμης, πρόεδρος ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδος, για την προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης.

Όπως είπε η 37χρονη στη δικηγόρο της, φοβάται για τη ζωή της μέσα στις φυλακές. Κρατείται μόνη της στο κελί, σε καθεστώς απομόνωσης για λόγους προστασίας, δεν θα έχει απολύτως καμία επαφή με συγκρατούμενές της, ενώ θα προαυλίζεται μόνη, όπως και έγινε χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 21:00.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This