Προκαλεί η δικηγόρος του 34χρονου: «Φαίνεται για 18 με 20 ετών η κοπέλα – Είναι εύσωμη»

Απίστευτες δηλώσεις από την δικηγόρο του 34χρονου επιχειρηματία

Must Read

Άκρως προκλητική εμφανίστηκε η δικηγόρος του 34χρονου επιχειρηματία, η οποία δήλωσε μετά την προφυλάκιση του εντολέα της ότι η 12χρονη από τον Κολωνό, φαίνεται πολύ μεγαλύτερη και είναι… εύσωμη!

«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και μην γνωρίζοντας βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Είδα  τις φωτογραφίες του παιδιού. Δεν μοιάζει για 12χρονη, φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Οσοι την είδαν θα σας το πουν. Πλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε κατάχρηση ανηλίκου» δήλωσε η Γιώτα Παντελεάκη, συνήγορος του 34χρονου τον οποίο η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της.

Μάλιστα, η ίδια έσπευσε να… επιπλήξει και τους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας τον εντολέα της: «Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δε φαίνεται ότι είναι 12» δήλωσε.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος του 33χρονου Γιάννης Μπαρκαγιάννης υποστήριξε ότι θα καταθέσει προσφυγή και ότι αδίκως προφυλακίστηκε: «Ο εντολέας μου κρατείται προσωρινά και οι κατηγορίες εις βάρος του είναι μόλις τρεις σελίδες, από τις 2000 που περιλαμβάνει η δικογραφία. Τα στοιχεία κατά τη δική μου άποψη δεν είναι ικανά να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Θα καταθέσουμε προσφυγή μέσα σε πέντε ημέρες στο δικαστικό συμβούλιο, καθώς αδίκως βρέθηκε στη φυλακή καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Οι κατηγορίες του είναι γενικές και αόριστες».

Από πλευράς του ο δικηγόρος του 36χρονου υπαλλήλου στο νοσοκομείο Μεταξά, Λάμπρος Μπρεάνος: «Μετά την απολογία του υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα και θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This