Αυτός είναι ο 55χρονος που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης – Είναι προπονητής ποδοσφαίρου

Είχε καταθέσει και τον άφησαν ελεύθερο

Must Read

«Πάγωσε» ο χώρος του αθλητισμού μετά τη σύλληψη του 55χρονου προπονητή ποδοσφαίρου, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των αρχών, κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης επί αμοιβή.

Ο τρίτος συλληφθέντας για την δυσώδη υπόθεση του Κολωνού, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη, είναι δημοφιλής στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο 55χρονος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου, ενώ πρόσφατα διηύθυνε ομάδα 6Χ6 Futsal σε ευρωπαϊκό τουρνουά.

Πρόκειται για έναν από τους άνδρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και κατέθεσαν ότι δεν κακοποίησαν το παιδί, παρά μόνο είχαν διαδικτυακή συνομιλία. Ωστόσο, η 12χρονη αναγνώρισε κάποιους από αυτούς ως βιαστές της.

Μάλιστα, ο 55χρονος είχε καταθέσει ενόρκως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με πηγές, ο ίδιος αφού επικοινώνησε με το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος στο Blindchat, συνάντησε την ανήλικη και την βίασε τουλάχιστον μια φορά έναντι αμοιβής.




Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα (4-11-2022), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 55χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2- φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
-2- υπολογιστές tablet
-3- φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB)
-1- σκληρός δίσκος
-1- κάρτα μνήμης και
κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον 55χρονο, έχουν συλληφθεί ένας 35χρονος από τον Κορυδαλλό και ένας 39χρονος σεκιουριτάς από το Νέο Ηράκλειο.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This