Οι S-400 στη Σινώπη: Εμείς ετοιμαζόμαστε για διάλογο και η Τουρκία για πόλεμο (video)

Must Read

Όπως άφηναν να διαρρεύσει στην Τουρκία, μέχρι τις 16 Οκτωβρίου θα έχουν τεθεί δοκιμαστικά σε λειτουργία οι ρωσικοί S-400, στην περιοχή της Σινώπης, όπου το τοπικό αεροδρόμιο έχει αποκλείσει τον εναέριο χώρο του. Μάλιστα, σύμφωνα με πλάνα που κυκλοφορούν από τουρκικές ιστοσελίδες, τα αντιαεροπορικά συστήματα μεταφέρονται μέσω της Σαμψούντας.

Σύμφωνα με τουρκικές ειδησεογραφικές σελίδες, η «δοκιμή» θα ολοκληρωθεί στις 16 Οκτωβρίου, με βολές κατά «ιπτάμενων στόχων» στην περιοχή της Σινώπης. Οι ιπτάμενοι στόχοι έχουν ήδη μεταφερθεί σε αεροπορική βάση και τη Δευτέρα μεταφέρθηκαν στη Σινώπη προκειμένου να αρχίσουν οι διαδικασίες.

Υποτίθεται πως η ενεργοποίηση των S-400 θα σημάνει κυρώσεις κατά της Τουρκίας από τις ΗΠΑ, καθώς υπάρχει σχετική νομοθεσία που έχει εγκριθεί από το αμερικανικό Κογκρέσο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This