Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι συζήτησε πίσω από τις κάμερες με την Κατερίνα Καινούργιου (video)

Η κουβέντα που έκαναν οι δυο γυναίκες όταν έκλεισαν οι κάμερες

Must Read

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μόλις λίγες ημέρες μετά την έναρξη της πολύκροτης δίκης που αφορά την επίθεση σε βάρος της με βιτριόλι. Η δημοσιογράφος που επέλεξε να απαντήσει στις ερωτήσεις της, ήταν η Κατερίνα Καινούργιου.

Με δύναμη ψυχής η Ιωάννα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, μετά από τον μαραθώνιο του χειρουργείων τα οποία αναμένεται να συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι οι γιατροί να αποκαταστήσουν τις βλάβες που της προκάλεσε το καυστικό υγρό σε πρόσωπο και σώμα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε έκκληση μέσα από την εκπομπή της σε όσους μπορούν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο τη νεαρή γυναίκα στον μεγάλο αγώνα της και τα τεράστια ιατρικά έξοδα: «Αν αρμόδιοι της Πολιτείας μας βλέπετε ή εξιδεικευμένοι γιατροί, αν γνωρίζετε γιατρούς από το εξωτερικό, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας» είπε η παρουσιάστρια και αποκάλυψε τι συζήτησε με την Ιωάννα όταν έκλεισαν οι κάμερες.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Tο μεγαλύτερο ερωτηματικό, το γιατί έχω δεχτεί αυτή την επίθεση» (video)

«Μιλήσαμε πάρα πολύ άνετα, ανοιχτά. Στη συνέχεια, όταν αποχώρησε το συνεργείο μιλήσαμε για μόδα, για παπούτσια, για τα ρούχα που φοράει, για τσάντες. Κάναμε μία άκρως φυσιολογική κουβέντα. Από κοντά η κοπέλα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Δεν θέλει τη λύπηση κανενός» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να δείξει ότι Ιωάννα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και βασίζεται στην δύναμη που πηγάζει από μέσα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This