«Είμαι σε σοκ, θα πατούσα το μωρό» λέει η οδηγός που βρήκε το παιδί να μπουσουλάει σε δρόμο (video)

Συγκλονίζει η περιγραφή της 27χρονης οδηγού που πρόλαβε τελευταία στιγμή να σταματήσει το όχημά της

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στην Ελασσόνα, όταν μια οδηγός εντόπισε τελευταία στιγμή, ένα μωρό να μπουσουλάει μόνο του σε κεντρικό δρόμο.

Η 27χρονη οδηγός που ακινητοποίησε έγκαιρα το όχημά της και έσπευσε να πάρει το παιδί στην αγκαλιά της, περιγράφει τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε όταν συνειδητοποιήσε ότι παραλίγο να πατήσει το μωρό. 

«Μόλις έστριψα στον κεντρικό δρόμο, είδα κάτι που μου φάνηκε σαν σακούλα. Μετά λέω, δεν είναι σακούλα, είναι μάλλον γάτα. Μόλις άναψα τη σκάλα με τα μεγάλα φώτα του αυτοκινήτου είδα το μωρό. Εκεί απλά πάτησα φρένο, κατέβηκα αμέσως με το κινητό στο χέρι και πήρα το 100 ενώ είχα το μωρό αγκαλιά. Δεν καταλάβαινα τι έλεγα γιατί ήμουν σοκαρισμένη και ακόμα είμαι, ειλικρινά. Το μωρό θα το πατούσα!» αναφέρι και προσθέτει:

«Φώναζα ”βοήθεια! βοήθεια!” μήπως με ακούσει κανένας, και σταμάτησε ένας περαστικός» περιγράφει και προσθέτει ότι η μητέρα του παιδιού εμφανίστηκε λίγο πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, επειδή την ειδοποίησε ένας γείτονας που την άκουσε να φωνάζει. «Ήταν σε κατάσταση αμόκ, δεν καταλάβαινε, ήταν τρομαγμένη λογικά» σημείωσε για την μητέρα του παιδιού.

Δείτε επίσης:

Μωρό μπουσούλαγε μόνο του στο δρόμο τα ξημερώματα – Σε κατάσταση σοκ η οδηγός που το βρήκε

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This