Σοκάρουν οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της Κλοντιάνα Τσέλο – «Ήταν επιθετική, βίαιη και μαζί μου» (video)

Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος - Κρίσιμες οι επόμενες 2-3 ημέρες

Must Read

Ως ένα άτομο εμμονικό και με ψυχωτική διαταραχή περιγράφει την Κλοντιάνα Τσέλο ο πρώην σύντροφος της, αποκαλύπτοντας πως και ο ίδιος είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος της 49χρονης, η οποία πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο βιολογικό πατέρα του παιδιού της, έξω απο το σπίτι του στο Χαλάνδρι, ποινική δίωξη για πέντε αδικήματα. Την ίδια ώρα ο πρώην σύντροφος της αποκαλύπτει πως και ο ίδιος στο παρελθόν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με το… μένος της συλληφθείσας.

«Οι διάφορες εμμονές της έγιναν ψυχώσεις κι όλο αυτό την οδήγησε εκεί που την οδήγησε», είπε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend και στον Βασίλη Αναστασόπουλο και πρόσθεσε: «Είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, από τη μία το είχε σκάσει». 

Εν συνεχεία αποκάλυψε πως και ο ίδιος είχε πέσει θύμα της εικαστικού. «Δυστυχώς και εγώ υπέστην βια της παρορμητικής της συμπεριφοράς. Ήταν επιθετική, παρορμητική, βίαιη. Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο έκανε μία επίθεση με σπρέι εναντίον μου. Έχω γλυτώσει και εγώ από την βίαιη συμπεριφορά της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα είπε πως η Κλοντιάνα Τσέλο τον είχε απειλήσει με μαχαίρια λέγοντας του ότι θα του κάνει κακό.

Αναφερόμενος στον πυροβολισμό του πατέρα του παιδιού της είπε: «Αν και είχε μένος εναντίον του σε αυτό το σημείο δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι μπορεί να φτάσει. Η κοπέλα πάσχει έχει πρόβλημα ψυχιατρικό».

Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Εν τω μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για τον 68χρονο οφθαλμίατρο, καθώς μετά από δύο χειρουργεία αποσωληνώθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον του.

Ο γιατρός υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, διάρκειας οκτώ ωρών, στην ουροδόχο κύστη, στο λεπτό έντερο και τον θώρακα.

«Πάει καλύτερα ο γιατρός. Σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε αν ξεπέρασε τον κίνδυνο. Η εγχείρηση πήγε καλά» ανέφερε, μιλώντας στο Open ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.

Μιλώντας για τις σχέσεις που είχε ο πελάτης του με την 49χρονη αποκάλυψε πως το θύμα είχε χάσει και τη δουλειά του λόγω των καυγάδων που είχαν γίνει.

«Είχαμε απηυδήσει με την 49χρονη. Υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα και τα παραβίαζε κάθε μέρα. Πήγαινε στο νοσοκομείο κι έκανε φασαρίες. Και τον σταμάτησαν για 1,5 χρόνο από τη δουλειά του. Είχε επιτεθεί με κλωτσιές και στη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί. Ήταν χειριστική και πανούργα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This