Γιατί οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν ως «ανέλπιστο δώρο» τη συνέντευξη των γονιών των τριών αγγέλων

Μελέτη λέξη προς λέξη και καρέ-καρέ…  - Ξεκίνησαν οι καταθέσεις των πρώτων κληθέντων

Must Read

Η τηλεοπτική εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, των γονέων των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή σε διάστημα τριών ετών, έδωσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προστεθούν τα όσα είπε το ζευγάρι στις εν εξελίξει έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Διαβάστε ακόμα: Για πρώτη φορά «σπάνε» τη σιωπή τους οι γονείς στην Πάτρα – «Πώς είναι δυνατόν να έχω σχέση με τον θάνατό τους;»

Σύμφωνα με το Star και τα όσα αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος, οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν τη συνέντευξη αυτή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ως «ανέλπιστο δώρο» και την παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Και αυτό γιατί είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν αναλυτικά τα όσα είπαν οι γονείς για τους θανάτους της έξι μηνών Ίριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και της 9 ετών Τζωρτζίνας, χωρίς καν να είναι παρόντες (σ.σ. οι αστυνομικοί).

https://youtu.be/vF42T4Ooct0?t=319

Έχει ήδη ξεκινήσει η εξονυχιστική μελέτη της συνέντευξης, η οποία θα συγκριθεί και με τις καταθέσεις που λαμβάνονται και θα ληφθούν στη συνέχεια, από γιατρούς, νοσηλευτές και ιατροδικαστές.

Διαβάστε ακόμα: Τα ερωτήματα που έθεσαν οι γιατροί μετά τη συνέντευξη των γονιών για τους θανάτους των τριών παιδιών

Για κατάθεση θα κληθούν ακόμα άτομα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και στο τέλος, αν και εφόσον χρειαστεί, θα κληθεί το ζευγάρι για δια ζώσης συζήτηση της υπόθεσης με τους αστυνομικούς.

Οι καταθέσεις των πρώτων κληθέντων ήδη ξεκίνησαν, όπως μετέδωσε το Star, υπό άκρα μυστικότητα, ενώ περί τα τέλη του μήνα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This