Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα σημάδια και τις εκδορές στα πρόσωπα των παιδιών της

Η μητέρα απαντάει για πρώτη φορά σε όσα ακούγονται ότι τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να κάνουν μόνα τους αυτά τα σημάδια

Must Read

Εξονυχιστικά ερευνούν κάθε στοιχείο γύρω από την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζινας, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι φωτογραφίες με τα σημάδια και τις εκδορές που βρέθηκαν στα προσωπάκια της 3,5 ετών Μαλένας αλλά και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί και οι ιατροδικαστές, η Μαλένα είχε στο πρόσωπό της μια κοκκινίλα, εκδορές και αμυχές. Σημάδια από εκδορές είχε και η μικρή Ίριδα. Από πλευρά της η μητέρα θέλοντας να απαντήσει σε όσους αφήνουν υπόνοιες για τα σημάδια, έστειλε γραπτά μηνύματα στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Μαλένα είχε από τότε που ήταν μωρό ατοπική δερματίτιδα και έπαιρνε ειδική αγωγή με σαμπουάν. Αναφορικά με τα σημάδια στο μωρό, την μικρή Ίριδα, η μητέρα απάντησε ότι το είχε πάθει από την πιπίλα και από σάλια και ότι η παιδίατρος της είχε δώσει κρέμα. «Μου έστειλε ένα σημαντικό αντίγραφο – ένα ιατρικό έγγραφο – για το τι έχει διαπιστωθεί στην Ίριδα για το έκζεμα αυτό: ενδεικτικής δερματίτιδας εξ επαφής ενζεματοειδούς αντιδράσεως. τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης, επίσης διαπιστώθηκε μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου άνευ έτερων χαρακτηριστικών. Κακώσεις εξωτερικώς στο σώμα δεν παρατηρήθηκαν» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι οι ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι αξιολογούν τις αμυχές, σχολιάζουν ότι φαίνεται να είναι πρόσφατες, αλλά και ότι υπάρχει ένα κρίσιμο στοιχείο το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικοί και το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει να φτάσουν σε κάποιο συμπέρασμα.

Δείτε επίσης: Η «θολή» φωτογραφία με τον βασικό ύποπτο που εξετάζουν οι αρχές για την υπόθεση της Πάτρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This