Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα είναι αθώα… θα τη στηρίζουμε μέχρι τέλους»

Νέες δηλώσεις πριν το επισκεπτήριο της Παρασκευής

Must Read

Με έτοιμα τα προσωπικά αντικείμενα που θα πάνε στη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, η αδελφή της και η μητέρα της ετοιμάζονται για το πρώτο επισκεπτήριο. Και η Δήμητρα Πισπιρίγκου με νέες δηλώσεις της, επανέλαβε τη βεβαιότητά της για την αθωότητα της 33χρονης.

«Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια, γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό. Εμείς περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να βγει η αλήθεια στο φως, τουλάχιστον για τη Τζωρτζίνα που έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση τη Ρούλα και μετά να γίνει όποιος έλεγχος θέλουν και για τα άλλα δυο παιδιά», δήλωσε στο Star.

Ερωτώμενη για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της συζύγου του, σχολίασε: «Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από τον κύριο Δασκαλάκη, εγώ προσωπικά. Τώρα από εκεί και πέρα άλλος είναι ο κριτής, αυτός θα τον κρίνει».

Ο θάνατος της Ίριδας

Σύμφωνα με την Δήμητρα Πισπιρίγκου, τα όσα συνέβησαν την ημέρα του θανάτου της έξι μηνών Ίριδας, είναι τα εξής:

«Στις 7.30 ακούσαμε ένα τύπου νιαούρισμα από το παιδί. Πήγε η Ρούλα, ούτε ένα λεπτό έκανε, να βάλει την πιπίλα. Γύρισε και της λέω “Δεν έφαγε;”, λέει “όχι, λογικά θα κλάψει σε λίγο για να φάει”. Δεν έφαγε, δε ξύπνησε το παιδί. Μετά πήγα εγώ, γύρω στις 11.30 κάπου. Eκεί βρήκα το παιδί νεκρό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι γινόταν από εμάς για να το επαναφέρουμε, ταυτόχρονα είχα καλέσει και το ΕΚΑΒ, είχα καλέσει και τον Μάνο. Πήγαμε στο Καραμανδάνειο που μας είπαν ότι δυστυχώς το παιδί έχει φύγει».

Όσο για τις αντιδράσεις της αδελφής της εκείνες τις ώρες; Απάντησε:

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό. Ήταν μια Ρούλα γονατισμένη στο πάτωμα και κοπανιόταν. “Όχι το παιδί μου, όχι το παιδί μου”, φώναζε. Το έχουν πει και οι γείτονές που την είδαν την ώρα που βγήκε να μπει στο ασθενοφόρο. Φώναζε “Όχι αυτό, πάρε εμένα”. Ε, τι άλλο να σας πω για αυτή τη μάνα. Και μάρτυρας σε όλα αυτά δυστυχώς ήταν και η Τζωρτζινούλα. Η Τζωρτζίνα ξύπνησε από τις φωνές της Ρούλας, τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο μετά. Θυμάμαι ότι έτρεχα εγώ επάνω σε ένα κεντρικό δρόμο της Πάτρας, που αν σου δείξω θα καταλάβεις, να του δείξω πού είναι το σπίτι. Γιατί δεν μπορούσαν να το βρούνε. Όλα αυτά έγιναν γύρω στις 11.40. Ο Μάνος είχε φτάσει πριν το ΕΚΑΒ».

Ποιος βρήκε το ματωμένο πανάκι στην κούνια;

Σε ότι αφορά το πανάκι που είχε αίμα και βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως το βρήκαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου και της το έδωσαν για να το παραδώσει στην Αστυνομία:

«Αφού εγώ θα πήγαινα να δώσω την κατάθεση για το παιδί, εγώ πήγα και το πανάκι στην αστυνομία. Το έδωσα, το πήραν οι αρχές, το έδωσαν στην ιατροδικαστή».

Βέβαια, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, το ζευγάρι είχε πει ότι η αδελφή της Ρούλας ήταν αυτή που βρήκε το πανάκι στην κούνια.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This