Συναγερμός: Φωτιά σε εταιρεία με πλαστικά στον Ασπρόπυργο – Έκλυση επικίνδυνων καπνών!

Μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας: Να αποφεύγουν οι πολίτες τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμένουν σε κλειστούς χώρους!

Must Read

Κόλαση φωτιάς έχει ξεσπάσει στον Ασπρόπυργο, σε χώρο όπου βρίσκονται πλαστικά υλικά και οι καπνοί και οι αναθυμιάσεις των υλικών αυτών έκαναν την Πολιτική Προστασία να εκδώσει προειδοποιητικό σήμα προς τους πολίτες να μην μετακινούνται και να μην ανοίγουν τα παράθυρα λόγω της επικινδυνότητας των καπνών.

Ασπρόπυργος φωτιά
*φωτογραφία από www.facebook.com/groups/pyrkagianews

Λόγω της πυρκαγιάς σε προαύλιο επαγγελματικού χώρου η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς την Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της επί της οδού Αγίας Σοφίας και πλέον επιχειρούν, 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Η φωτιά καίει στον εξωτερικό χώρο αποθηκών εταιρείας κατασκευής και εμπορίας πλαστικών σωλήνων και σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει μεγάλη ένταση καθώς καίγονται πλαστικά, γεγονός που τους ανησυχεί, ενώ οι καιρικές συνθήκες καθώς και τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν, δυσχεραίνουν το έργο των δυνάμεων.

Ακόμη, υπάρχουν αναφορές για ισχυρούς ανέμους στην περιοχή, καθιστώντας τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς μεγαλύτερο, λόγω των εύφλεκτων υλικών καθώς κι ότι η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε βιομηχανική περιοχή.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους του Ασπροπύργου, αλλά και άλλων περιοχών της Αττικής, εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί σε αποθήκη με πλαστικά στον Ασπρόπυργο. Το μήνυμα καλεί τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου Αλέξης Τσοκάνης ανήρτησε βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί και ένα άκρως επικριτικό σχόλιο:

«Εταιρεία κατασκευής κ εμπορίας πλαστικών σωληνών και επεκτείνεται σε διπλανό ξυλουργείο. Ασπρόπυργος Δευτερα βράδυ 06/06/2022. ώρα θανάτου !!!! Για μέτρα προστασίας της υγείας μας ;;;; Να χαίρεστε την ανάπτυξη των κερδών σας …».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This