Γκύζη: Εμφανίστηκε και συνελήφθη ο σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή

Ερευνάται η εμπλοκή του

Must Read

Στην αστυνομία εμφανίστηκε ο σύντροφος της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στου Γκύζη.

«Πέθανε, δεν την σκότωσα εγώ», ανέφερε στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως εξαφανίστηκε επειδή δεν έχει χαρτιά και φοβήθηκε την απέλαση. Ο άνδρας συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη χώρα, και η αστυνομία πλέον ερευνά την εμπλοκή του στον θάνατο της γυναίκας.

Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής ισχυρίζεται πως η γυναίκα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και πέθανε ξαφνικά. Οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πάντως πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν χθες όταν ο αλλοδαπός άνδρας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, και ανέφερε ότι μια γυναίκα είναι νεκρή. Mαλιστα έδωσε τη διεύθυνση και τον όροφο του σπιτιού στους αστυνομικούς. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο, χωρίς να βρουν κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε έγκλημα.

Σημειώνεται πως η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός της, στην οδό Τσοπανάκου 8, γεμάτη μώλωπες.

Το σπίτι του ζευγαριού από την Αλβανία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, το ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγε ό,τι έβρισκε.

https://youtu.be/Lf8_M6uOkvQ

Διαβάστε ακόμη: Γκύζη: «Ο άνδρας της 62χρονης έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This