Ποιος Σεπτέμβριος; Τέταρτη δόση για όλους και άμεσα!

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών

Must Read

Αν και οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένο ότι η τέταρτη δόση του εμβολίου κατά της Covid δεν θα περιοριστεί μόνο στις ευπαθείς ομάδες, αλλά θα είναι για όλον τον πληθυσμό, μέχρι τώρα αυτό φαινόταν ότι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο, όταν και η τουριστική περίοδος θα οδεύει στο τέλος της και θα «θυμηθεί» ξανά η Κυβέρνηση ότι υπάρχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό.




Ωστόσο, υπάρχει ανατροπή των δεδομένων, καθώς στη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών (23/6) αναμένεται, σύμφωνα με το Open, να συζητηθεί ακριβώς αυτό το ενδεχόμενο, της 4ης δόσης για όλους εντός του καλοκαιριού και δεν αποκλείεται να αποφασιστεί κιόλας!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο πλάνο είναι να ανοίξει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση (ή δεύτερη ενισχυτική για όσους δεν «χτυπάει» καλά το τέταρτη) για όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών, χωρίς την ύπαρξη της υποχρεωτικότητας (προς το παρόν;), αλλά με ισχυρή σύσταση.

Η αύξηση σε κρούσματα και νοσηλείες που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και κυρίως στους τουριστικούς προορισμούς, αλλά και η εμφάνιση υποπαραλλαγών της Όμικρον που είναι πολύ πιο μεταδοτικές, έχουν προκαλέσει συναγερμό και δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που ζητούν επαναφορά κάποιων μέτρων, όπως π.χ. οι μάσκες.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This