Έκτακτη ενημέρωση για τους εμβολιασμούς από το Υπουργείο Υγείας

Μετά το αλαλούμ που δημιούργησαν με την τέταρτη δόση, τώρα κάνουν ενημέρωση - Λήψη μέτρων ζητά ο Καπραβέλος

Must Read

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας έκτακτη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης κατά του κορωνοϊού.

Την ενημέρωση θα κάνουν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Την ώρα που κρούσματα και νοσηλείες έχουν πάρει την ανιούσα και το νέο κύμα συνεχώς… αγριεύει, το πρωτοφανές μπάχαλο που έχει δημιουργήσει η Κυβέρνηση σε όλους τους τομείς έχει προκαλέσει την αντίδραση ακόμα και των επιστημόνων-τηλεοπτικών μαϊντανών που την υπερασπίζονταν θερμά προηγουμένως.

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί με την τέταρτη δόση, επισημαίνοντας όμως πως δεν έχει… επαρκή δεδομένα για την ωφέλεια των εμβολίων, δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο αλαλούμ.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, στα εμβολιαστικά κέντρα πηγαίνουν μόνο 3.000 πολίτες την ημέρα για να εμβολιαστούν με την τέταρτη δόση και αυτό εν πολλοίς οφείλεται στην ανεπάρκεια σοβαρότητας που επιδεικνύεται συνεχώς και για τα πάντα, τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από τους επιστήμονες.




Μέτρα ζητά ο Καπραβέλος

Από αυτή την κορύφωση του έκτου κύματος δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκκλήσεις του διευθυντή ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκου Καπραβέλου, ο οποίος ζητά την επιβολή μέτρων.

«Το έκτο κύμα της πανδημίας ξεκίνησε πιο νωρίς μας εξέπληξε. Περιμέναμε το νέο κύμα του κορωνοϊού και λέγαμε προσέξτε τα ακραία χαλαρωτικά μέτρα. Πρέπει να βάλουμε υγειονομικά πρωτόκολλα, αν θέλουμε να ελέγξουμε την πανδημία. Έχει αρχίσει να ασκείται πίεση στο σύστημα. Η νέα παραλλαγή έχει σοβαρές επιπτώσεις στις μεγάλες ηλικίες. Κανείς από αυτούς που ήρθαν χθες στο νοσοκομείο δεν είχε κάνει την 4η δόση. Προφανώς και προτείνω μέτρα για να έχουμε ήρεμο καλοκαίρι. Το πρόβλημα αρχίζει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Πριν γίνει τσουνάμι, που θα μας καταστρέψει με τους σκληρούς δείκτες, πρέπει να λάβουμε μέτρα, δηλαδή χρήση μάσκας και έστω ένα τεστ για τους τουρίστες».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This