Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Τάσου που πνίγηκε στην Χαλκιδική

Σε σοκ η οικογένεια του 15χρονου που πνίγηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ακτή

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Λιποχώρι της Σκύδρας, στη Χαλκιδική, όπου σήμερα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο Τάσο που έσβησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ βρισκόταν στην παραλία με τους φίλους του.

Τα χαμόγελα της παρέας των νεαρών φίλων «πάγωσαν» ξαφνικά. Ο 15χρονος Τάσος εντοπίστηκε νεκρός μόλις λίγα μετά μακριά από την ακτή και κανένας μέχρι τώρα δεν γνωρίζει πώς έγινε το κακό.

«Ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε, ένα και μοναδικό το είχαν» λένε κάτοικοι του χωριού που σήμερα πήγαν να αποχαιρετήσουν τον 15χρονο.

Συντετριμμένοι οι γονείς του 15χρονου περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που μπορεί να ρίξουν φως στα αίτια που προκάλεσαν τον πνιγμό. Για την ασύλληπτη τραγωδία ενημερώθηκε πρώτος ο πατέρας, ο οποίος μόλις έμαθε ότι το παιδί του χάθηκε, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του: «Κατέρρευσε, ήρθε ασθενοφόρο και η γιαγιά τα ίδια, τραγωδία» λένε συγγενείς.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο ξάδερφος του Τάσου, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στην παραλία και δεν μπορεί να εξηγήσει πώς ο 15χρονος πνίγηκε.

Μιλώντας για την τραγωδία, ένας οικογενειακός φίλος περιέγραψε στο mega ότι ο 15χρονος δεν ήξερε κολύμπι και ότι πήγαινε πάντα μέχρι εκεί που πατούσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε κάποιο σημείο η θάλασσα βαθαίνει απότομα και πιθανόν το παιδί να έπεσε σε λακκούβα, να πανικοβλήθηκε και να έχασε τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.




Δείτε επίσης: Αυτό είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του 15χρονου στη Χαλκιδική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This