Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξανανοίγει ο φάκελος του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της!

Ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο εκταφής της Ευγενίας Κούτρα

Must Read

Σαν να μην της έφταναν όλα τα άλλα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η εισαγγελία αποφάσισε τώρα και τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, της ίδιας και του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», η δικογραφία που έχει σχηματιστεί έφτασε στις εισαγγελικές αρχές τον Αύγουστο, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, εάν, δηλαδή, ήταν παθολογικά ή όχι. Ως εκ τούτου, κατόπιν κλήσης του πραγματογνώμονα, είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο εκταφής της.

Όσον αφορά στα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς, οι πρώτοι δύο όροφοι του σπιτιού της, οι οποίοι είχαν σφραγιστεί πριν από μερικούς μήνες, αναμένονται να αποσφραγιστούν εντός των επόμενων ημερών.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This