Τι «βλέπουν» οι Αρχές για την 31χρονη Μαριάννα που βρέθηκε απανθρακωμένη

To ιδιόχειρο σημείωμα και η περίεργη εξαφάνιση

Must Read

Σοκ προκάλεσε η τραγική είδηση ότι η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή, εντοπίστηκε νεκρή, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι της φίλης της, στο οποίο φιλοξενούνταν.

Μετά από έρευνες τεσσάρων ημερών, η σορός της 31χρονης βρέθηκε σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής, το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο ξεκάθαρες απαντήσεις αναμένεται να δώσει η η νεκροψία- νεκροτομή.

Εθελοντές διασώστες οι οποίοι αναζητούσαν τη νεαρή γυναίκα, την εντόπισαν σε ένα από τα δύο εγκαταλελειμμένα κτίσματα, κοντά στο σπίτι της φίλης της, όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή και των αστυνομικών, πιθανόν η 31χρονη να έπεσε από την βεράντα του πρώτου ορόφου. Στο πρόσωπο και στο σώμα της εντοπίστηκαν αλλοιώσεις που πιθανότατα προέρχονται από φωτιά, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε καμμένο και το κινητό της τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο η 41χρονη να αυτοπυρπολήθηκε και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό, ωστόσο προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στο σημείο έφτασε και η φίλη της, η οποία την φιλοξενούσε. Μάλιστα η γυναίκα αναγνώρισε το τατουάζ της Μαριάννας και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την ίδια. 

Υπενθυμίζεται ότι η Μαριάννα Βλαχοπάνου σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν και έφυγε από το σπίτι της φίλης της, αφήνοντας ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της εξαφάνισής της. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή «κύκλωσαν» το σενάριο της ερωτικής απογοήτευσης, καθώς στο εν λόγω σημείωμα 31χρονη αναφερόταν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο φέρεται να είχε αναπτύξει προσωπική σχέση κατά το προηγούμενο διάστημα.

Για την περίεργη εξαφάνιση της Μαριάννας Βλαχοπάνου είχε μίλησε μια φίλη της, η οποία περιέγραψε ότι η γυναίκα με την οποία έμενε μαζί, επέστρεψε στο σπίτι της και είδε ότι η 31χρονη απουσίαζε. Σύμφωνα με την ίδια, φέρεται να έχει πάρει μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα παρέμειναν στο σπίτι.

Δύο πολύ ανησυχητικά μηνύματα

Όπως αναφέρει η στενή της φίλη, η 31χρονη φέρεται να είχε στείλει δύο πολύ ανησυχητικά μηνύματα σε δύο γυναίκες: «Έμενε σε μια φίλη της στο Γαλαρινό και κυκλοφορούσε με τα πόδια, καθώς δεν είχε αυτοκίνητο. Την Δευτέρα ήταν να πιάσει εργασία σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής, ωστόσο την Παρασκευή τους ειδοποίησε ότι κάτι της έτυχε, ότι δεν μπορεί να πάει και ότι θα έπιανε δουλειά την Τετάρτη. Η Μαριάννα εξαφανίστηκε από τις 6 το απόγευμα. Έστειλε δύο μηνύματα σε δύο κοπέλες και μετά έκλεισε το κινητό της. Στο ένα μήνυμα έγραφε “δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου” και στην άλλη κοπέλα έγραφε “σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα”. Είχε στενές σχέσεις και με τις δύο αυτές γυναίκες. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, έπινε λίγο αλκοόλ και φοβόμαστε μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτό της», ανέφερε η φίλη της Μαριάννας στο protothema.gr.

Η αδερφή της Μαριάννας, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της φίλης της. «Η αδελφή μου δεν είχε πιει αλκοόλ και δεν έστειλε κανένα μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Άφησε όλα τα πράγματά της στο σπίτι και πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι κλειστό. Η αδελφή μου μένει στη Θεσσαλονίκη επτά χρόνια, αλλά δεν νομίζω να έφυγε για να μείνει εκεί, χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Κάνεις δε γνωρίζει πού μπορεί να πήγε», δήλωσε σχετικά.

Δείτε επίσης:

Απανθρακωμένη βρέθηκε η 31χρονη Μαριάννα – Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισής της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This