Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Ο οδηγός άλλαξε λωρίδα την τελευταία στιγμή!

Δεν λαμβάνει υπόψη τη σήμανση και πορεύεται προς τη διάβαση

Must Read

Την ώρα που τα ερωτήματα για το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, όπου ο 53χρονος Νίκος Χλόψιος έχασε τη ζωή του, πληθαίνουν, νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα λίγο πριν σημειωθεί το τροχαίο.

Στο βίντεο που μετέδωσε το τηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης «Digi 24» της Ρουμανίας, φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του οδηγού του λεωφορείου ο οποίος υποστήριξε ότι μπερδεύτηκε και ότι το GPS έκανε λάθος. 

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα από διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν πίσω από το λεωφορείο, φαίνεται ότι ο οδηγός άλλαξε λωρίδα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Αποτέλεσμα ήταν να μην προλάβει να δει την σήμανση και το λεωφορείο να προσκρούσει στην κολώνα, γεγονός που οδήγησε στο θάνατο τον άτυχο 53χρονο από τη Λάρισα.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των Ελλήνων επιβατών που επέβαιναν στο λεωφορείο. «Ήταν σαν μακελειό. Να βλέπεις παντού αίματα, να κλαίει ο κόσμος, να μην ξέρει ο κόσμος τι γίνεται…», είπε ένας νεαρός επιβάτης.

«Με το που πήραμε τη στροφή ξαφνικά νιώθω ένα μπαμ κάτι να με πλακώνει, νιώθω ένα βάρος στην πλάτη μου, είχε σφηνωθεί το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα. Ένιωθα το βάρος από πάνω. Άρχισα να φωνάζω δε μπορώ να αναπνεύσω…» λέει μία γυναίκα που είναι καλά στην υγεία της.




Διαβάστε επίσης: Δυστύχημα στην Ρουμανία: Αυτός είναι ο άτυχος 53χρονος – «Ήταν σαν μακελειό», λένε οι επιβάτες του λεωφορείου




Τι είπε ο ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου, Γιάννης Μπατζιόλας, είπε πως δεν φταίει η ταχύτητα για το τραγικό συμβάν ενώ εξήγησε γιατί το λεωφορείο δεν είχε δύο οδηγούς.

«Το δρομολόγιο, εξήγησε, είχε προγραμματιστεί κανονικά με δύο οδηγούς γιατί είναι 16 ώρες. Ο δεύτερος οδηγός μία ώρα πριν την αναχώρηση του ταξιδιού λόγω γαστρεντερίτιδας δηλώνει κώλυμα και δε μπορεί να ξεκινήσει. Τότε αντικαταστάθηκε με άλλο οδηγό που πήγε το λεωφορείο μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη παρέλαβε το λεωφορείο ο οδηγός που πήγε στο Βουκουρέστι. Ήτανε μόνος του και γενικά δεν έτρεχε καθόλου, έχω μιλήσει με πελάτες, πήγαινε σε όλη τη διαδρομή πολύ προσεκτικά… Οπότε σίγουρα δεν έφταιγε η ταχύτητα για το συμβάν που έγινε… Περιμένουμε κι εμείς τους ειδικούς για τα αίτια της τραγωδίας για να μπορούμε να έχουμε μία πληρέστερη εικόνα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: «Πάρε ανάσες» – Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This