«Πάρε ανάσες» – Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι!

Επί ελληνικού εδάφους εννέα επιβάτες του πούλμαν, επιστρέφουν το απόγευμα άλλοι εννέα

Must Read

Επιστρέφουν με πτήσεις στην Ελλάδα σήμερα αρκετοί από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που είχε τροχαίο δυστύχημα χθες στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα ο 53χρονος Νίκος Χλοψιος από τη Λάρισα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν το απόγευμα.




Από τους υπόλοιπους, 16 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών. Πλην τριών περιπτώσεων, οι υπόλοιποι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Από τους νοσηλευόμενους, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Open, οι ρουμανικές Αρχές ενημέρωσαν τους Έλληνες επιβαίνοντες του λεωφορείου, ότι μπορούν να προσφύγουν κατά του ρουμανικού δημοσίου.




 




Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα δευτερόλεπτα

Το OPEN εξασφάλισε και μετέδωσε ένα βίντεο–ντοκουμέντο με τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση του λεωφορείου στο Βουκουρέστι και πριν φτάσουν τα σωστικά συνεργεία.

Ενώ επικρατεί πανικός, ένας από τους επιβάτες έχει γονατίσει και προσπαθεί να βοηθήσει συνεπιβάτες του μετά την κατάρρευση της οροφής  του πούλμαν. Ακούγεται μάλιστα να φωνάζει σε κάποιον «πάρε ανάσες»…




Μια από τις γυναίκες που τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, στο τροχαίο, είπε στο Open ότι αυτοί που επηρεάστηκαν από την κατάρρευση της οροφής, ήταν όσοι κάθονταν στις μπροστινές θέσεις και μέχρι τη μέση του πούλμαν, περίπου μέχρι τη δεύτερη πόρτα.

«Εμείς καθόμασταν στη δεύτερη θέση από τον άνθρωπο ο οποίος είναι απών (σ.σ. νεκρός) αυτή τη στιγμή…» πρόσθεσε η γυναίκα, με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει εύστοχα: «Γλιτώσατε από θαύμα δηλαδή».










Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This