«Ζώα, ΖΩΑ!» – Το δίκαιο ξέσπασμα της μάνας του Άλκη Καμπανού στη δίκη των δολοφόνων του

Συνέχισε την κατάθεσή της η ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή στο βάναυσα κακοποιημένο κορμί του αδικοχαμένου 18χρονου...

Must Read

Με την ιατροδικαστή και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, να προχωρά στην κατάθεσή της, την οποία ξεκίνησε χτες Δευτέρα, συνεχίστηκε σήμερα η δίκη των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονική επίθεση στον 18χρονο Άλκη Καμπανό, το μοιραίο εκείνο βράδυ του 2022, στην οδό Θεοδώρου Γαζή, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η κα Κοβάτση, η οποία έκανε τη νεκροτομή στο άψυχο σώμα του αδικοχαμένου φοιτητή, απάντησε σε ερωτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεσή της να συγκλονίζουν, καθώς η ιατροδικαστής αναφέρθηκε αναλυτικά στα τραύματα που έφερε ο -πολυτραυματίας κατά  δήλωσή της- Άλκης Καμπανός στο κεφάλι του, από τα απανωτά βίαια χτυπήματα των χούλιγκαν. Χαρακτήρισε, δε, αργό και βασανιστικό τον θάνατό του, ο οποίος προήλθε από τον συνδυασμό των βάναυσων χτυπημάτων που δέχτηκε.

Τη δίκη παρακολουθεί συντετριμμένη και η χαροκαμένη μητέρα του Άλκη, η οποία, κάποια στιγμή σήμερα δεν άντεξε και ξέσπασε, φωνάζοντας «ζώα, ζώα», απευθυνόμενη στους δράστες της αιματηρής επίθεσης στο παλικάρι της.




Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη χθεσινή ημέρα, η κα Κοβάτση, πριν ξεκινήσει την κατάθεσή της, ζήτησε από τους γονείς του Άλκη να εγκαταλείψουν προσωρινά την αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς οι περιγραφές της θα ήταν ιδιαίτερα σκληρές. «Ως μάνα συμβουλεύω τους γονείς του Άλκη να βγουν από την αίθουσα. Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας. Σίγουρα δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα», δήλωσε η ιατροδικαστής με το που ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα, με τους γονείς να ακολουθούν τη συμβουλή της.




Δεν θα σωζόταν

Χαρακτηριστικό, πάντως, της χθεσινής κατάθεσης της ιατροδικαστού, ήταν η δήλωσή της πως, ακόμη και εάν η επίθεση γινόταν έξω από νοσοκομείο και πάλι ο Άλκης δεν θα σωζόταν! «Ακόμα και αν το συμβάν συνέβαινε σε εξωτερική πύλη μεγάλου νοσοκομείου ο Άλκης δεν θα ζούσε. Όλοι θα έπεφταν πάνω στο τραύμα του μηρού. Το κεφάλι του Άλκη φώναζε από μέσα και όχι από έξω», είπε συγκεκριμένα, αναφερόμενη στο θανάσιμο τραύμα που είχαν επιφέρει οι δράστες στο κεφάλι του 19χρονου, το οποίο, όμως, δεν ήταν εμφανές με γυμνό μάτι.

«Η εξωτερική εικόνα δεν συνάδει με την εσωτερική. Αν πήγαιναν στο νοσοκομείο ο Άλκης και ο φίλος του, οι γιατροί θα έπεφταν επάνω στο κεφάλι του φίλου του και στον μηρό του Άλκη. Από τα χτυπήματα, ο εγκέφαλος είχε φουσκώσει και δεν χωρούσε στο κρανίο», πρόσθεσε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This