Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονης μητέρας και του παιδιού της – Τι φοβάται ο σύντροφός της

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα

Must Read

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας 26χρονης μητέρας και του παιδιού της, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από το σπίτι τους στη Νικήτη της Χαλκιδικής, το βράδυ της Τρίτης.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε η 26χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί με το παιδί της – Τι είπε στους αστυνομικούς

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη και ο 32χρονος σύντροφός της και πατέρας του παιδιού αντιμετώπιζαν πολλά προσωπικά προβλήματα και πρόσφατα μάλιστα είχαν έναν έντονο καβγά. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξαφάνισης της μητέρας ερευνούν το ενδεχόμενο η νεαρή γυναίκα να πήρε το 3χρονο κοριτσάκι και να προσπάθησε να φύγει από τη χώρα μας. Η ίδια άλλωστε κατάγεται από την Γαλλία και έχει ελληνική υπηκοότητα καθώς η μητέρα της είναι από την Έδεσσα.

Πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στη Γαλλία προκειμένου να δει τον πατέρα της 26χρονης, ενώ είχε αφήσει το παιδί στους γονείς του 32χρονου. Εκεί φαίνεται ότι ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους και ο πατέρας του κοριτσιού επέστρεψε μόνος του από τη Γαλλία, με την 26χρονη να γυρίζει οδικώς λίγες ημέρες μετά.

Ο πατέρας του 32χρονου θεωρεί βέβαιο ότι η 26χρονη με την βοήθεια του πατέρα της, αφού πήρε το παιδί, έφυγε μαζί του για Γαλλία:

«Μαζί με τον πατέρα της πήραν το κοριτσάκι κι εξαφανίστηκαν», δήλωσε στο newsit.gr ο πατέρας του 32χρονου προσθέτοντας ότι εκτός από την ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη ενημερωθεί και η Interpol.  «Έχουμε προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Σήμερα ενημερώνεται και η ιντερπόλ γιατί εξετάζεται η πιθανότητα να έφυγαν έξω. Δηλαδή να πέρασαν παράνομα τα σύνορα για να βγουν από την Ελλάδα» πρόσθεσε.

«Στη Χαλκιδική ήρθαν από τη Γαλλία με το αυτοκίνητο του πατέρα της. Έμειναν στην Νικήτη κι όταν ο γιος μου τους πήρε τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης, η 26χρονη του είπε ότι είχαν βγει έξω από το σπίτι για να πάρουν κάτι να φάνε. Μετά από 40 λεπτά που τους ξαναπήρε δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Μόλις πήγε στο σπίτι είδε ότι είχαν πάρει όλα τα ρούχα του παιδιού κι είχαν φύγει. Έφυγαν με το αυτοκίνητο του πατέρα της, τώρα εάν έχουν φτιάξει και πλαστά χαρτιά για να περάσουν το παιδί από τα σύνορα δεν το ξέρω. Έχουμε δώσει φωτογραφία του αυτοκινήτου αλλά και τις πινακίδες του» ανέφερε ο πατέρας του 32χρονου.

Την ίδια στιγμή, εργαζόμενος στο σπίτι του ζευγαριού που δεν ήταν παντρεμένο, αναφέρει στο protothema ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα. 

https://www.youtube.com/watch?v=JjGEa9ACKIY

Δείτε επίσης:

Συναγερμός στην Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 26χρονη με την τρίχρονη κόρη της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This