Βρέθηκε η 26χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί με το παιδί της – Τι είπε στους αστυνομικούς

Σε βάρος της αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία

Must Read

Αίσιο τέλος μπήκε στην υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας που αγνοούνταν μαζί με το παιδί της. Η 26χρονη η οποία είχε εξαφανιστεί μαζί με το παιδί της από τη Χαλκιδική, επικοινώνησε με την αστυνομία και δήλωσε ότι η ίδια αλλά και το κοριτσάκι της είναι καλά στην υγεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, κατήγγειλε την εξαφάνισή τους από τη Νικήτη Χαλκιδική το βράδυ της Τρίτης, εκφράζοντας την αγωνία του για την υγεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη γυναίκα που έχει καταγωγή από Ελλάδα και Γαλλία, επικοινώνησε με την αστυνομία και ανέφερε ότι εκείνη και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στο εξωτερικό μαζί με τον πατέρα της. Μάλιστα, φέρεται να μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με τους αστυνομικούς προκειμένου να πειστούν για τα όσα είπε.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα το τελευταίο διάστημα, με τον πατέρα του 32χρονου να υποστηρίζει ότι πιθανόν η ίδια πήρε το παιδί και έφυγε στο εξωτερικό χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Επιπλέον, υπήρχαν πληροφορίες, ότι πριν εξαφανιστεί, ο πατέρας της μετέβη στη Χαλκιδική οδικώς από τη Γαλλία.

Σε βάρος της 26χρονης αλλά και του πατέρα της αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, καθώς ο 32χρονος πατέρας του παιδιού κατέθεσε μήνυση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This