Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena

Ήταν ο αγώνας που αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του Μιχάλη Κατσουρή

Must Read

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 8 Αυγούστου, ωστόσο, αναβλήθηκε καθώς σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας τα άγρια επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί αύριο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, αλλά ακολουθεί άμεσα και η ρεβάνς στην OPAP Arena.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 19 Αυγούστου.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τίθενται στην κυκλοφορία τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου 19 Αυγούστου (21.45) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί ήδη για την αναμέτρηση, προ της αναβολής της στις 8 Αυγούστου, θα ισχύσουν κανονικά. Και παράλληλα θα διατεθεί ο πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων που δεν είχαν πωληθεί ή προέκυψαν από επιστροφές.

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά».

Το πρωί αναχώρησε για την Κροατία η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ.

Με αστυνομική συνοδεία και υπό δρακόντεια μέτρα έφτασε στο Ζάγκρεμπ η αποστολή της ΑΕΚ. Ντιναμό και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν με φόντο τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έπεσε νεκρός από μαχαιριά ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Επτά περιπολικά συνόδευσαν την αποστολή της ΑΕΚ στην Κροατία, ενώ οι δρόμοι ήταν κλειστοί, όπως περιγράφει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Ιωάννης Σαντοριναίος.

«Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε με ασφάλεια. Δεν γινόταν αλλιώς μετά την μεγάλη αστυνομική συνοδεία που την παρέλαβε από τον αεροδιάδρομο. Συνολικά εφτά περιπολικά και βαν συνόδεψαν τα δύο πούλμαν ενώ στην διάρκεια της διαδρομής, σε διάφορα σημεία του δρόμου, ήταν σταθμευμένα οχήματα της αστυνομίας κι έκλειναν όλους τους δρόμους» αναφέρει και σημειώνει ότι έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα και στο ξενοδοχείο.

«Οι περισσότεροι Κροάτες κοιτούσαν παράξενα, άλλοι τραβούσαν με το κινητό τους ενώ βρέθηκε ένα όμορφο ζευγάρι να χαιρετήσει προς τα πούλμαν. Στο ξενοδοχείο τα μέτρα είναι ακόμη αυστηρότερα που νομίζεις πως κατέβηκε ο στρατός στους δρόμους. Ζάγκρεμπ ήρθαμε…»

 

Μετά την αναβολή του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ θα δώσει την πρώτη «μάχη» της στα προκριματικά του Champions League.

«Θα παίξουμε για την οικογένεια του Μιχάλη», είπε ο Αλμέιδα

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι οι παίκτες θα παίξουν για την ιστορία τους και για την οικογένεια του 29χρονου ενώ δήλωσε ιδιαίτερα λυπημένος για το αιματηρό περιστατικό.

«Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του», ανέφερε.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσί, Φαν Βέερτ, Τζούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πιζάρο.

Δείτε βίντεο:

 

Στο μεταξύ, στην Κροατία οι οργανωμένοι οπαδοί θα κατακλύσουν την κερκίδα στο γήπεδο της περιοχής τους ενώ έχουν αναρτήσει και πανό των Bad Blue Boys προκαλώντας για ακόμη μια φορά το κοινό αίσθημα ενώ δεν φαίνεται να δείχνουν κανένα ίχνος μεταμέλειας για αυτό που συνέβη.

Δείτε επίσης:

Δικηγόρος οικογένειας Μιχάλη: «Θεωρώ ότι υπάρχει το υλικό που να δείχνει τον δράστη»

Β. Νουλέζας: «Με ισχνά στοιχεία η προφυλάκιση, ψηλός και εύσωμος ο δράστης»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This