Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στον Ασπρόπυργο – Εργοστάσιο παραδόθηκε στις φλόγες, αποθήκες έγιναν στάχτη

Must Read

Στις φλόγες έχει παραδοθεί τουλάχιστον ένα εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη του Ασπροπύργου, εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ακούγονται εκρήξεις λόγω των εύφλεκτων υλικών, ενώ και τα ελαστικά που καίγονται δημιουργούν μια ιδιαίτερα αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου, έχουν καεί τέσσερις αποθήκες, ενώ λόγω των πυκνών μαύρων καπνών που έχουν πνίξει την ευρύτερη περιοχή, απευθύνεται έκκληση στους κατοίκους να διατηρούν κλειστά τα παράθυρα των σπιτιών τους. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή Λάκκα Κατσαρή έγιναν στάχτη, χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνέψουν οι εργαζόμενοι, καθώς το κτίριο είχε εκκενωθεί εγκαίρως.

Πριν από λίγη ώρα, εξάλλου, εστάλη μήνυμα μέσω 112 για εκκένωση της περιοχής Λόφος Κυρίλλου, με τους κατοίκους να καλούνται να κατευθυνθούν προς τη Μάνδρα, ενώ νωρίτερα είχαν σταλεί μηνύματα για εκκενώσεις των οικισμών Ποντίων και Βέρας με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και της περιοχής Λάκκα Κατσαρή με κατεύθυνση προς την πόλη του Ασπροπύργου.

Λόγω του πύρινου μετώπου που παραμένει ανεξέλεγκτο στην περιοχή, αποφασίστηκε από τη Hellenic Train να διακοπεί η κυκλοφορία των λεωφορείων που εκτελούσαν τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Άνω Λιόσια – Νεα Πέραμος. Ως εκ τούτου, τα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Κιάτο θα πραγματοποιούνται μέχρι νεοτέρας ως έξης:

  • Στο τμήμα Πειραιάς – Α. Λιόσια με τις προβλεπόμενες ώρες αναχώρησης (ανά ώρα).
  • Στο τμήμα Νέα Πέραμος – Κιάτο με αναχωρήσεις ανά δίωρο.
  • Το τμήμα Άνω Λιοσια – Νέα Πέραμος δεν θα εξυπηρετείται καθόλου.

Νωρίτερα, εξάλλου, με εντολή της Πυροσβεστικής έκλεισε το τμήμα Κινέτα – Άνω Λιόσια, με την αμαξοστοιχία 1309 να παραμένει ακινητοποιημένη στον σταθμό της Κινέτας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This